Reklame//En familie dag I Københavns Zoo.

På jagt efter noget helt specielt..

Kære søde læsere,

I dag havde jeg et møde i Kbh. Min dejlige mand tog med mig. Det er skønt at have en mand som arbejder hjemmefra som læge(skriver lægeartikler). Så vi kan gøre ting sammen om dagen, mens vores døtre er i skole og sfo.

Vi tog igen på Fisketorvet i Kbh. Ligesom forleden. Men sidst vi var der havde vi heller ikke så meget tid, til at gå og shoppe og se det hele. Derfor valgte vi Fisketorvet igen i dag.

Mit yndlings center er Ros Torv i Roskilde, men der kommer vi tit og det er sjovt prøve noget andet. Vi var også på jagt efter en pæn efterårs jakke til Thomas. Vi håbede på at der lå en Jack and Jones butik på Fisketorvet, men vi fandt desværre ikke nogen.

Men vi fandt en fin efterårs jakke/overgangs jakke til Thomas i butikken Dressmann. Den kostede 400 kr og den faldt Thomas for med det samme, som man kan se på vores video. Eller også havde han fået nok af at shoppe, og gerne ville hjem 🙂

Vi spiste også brunch på Dallevalle på Fisketorvet, vi fik en plads hvor vi kunne se vandet. Fantastisk mad, det var buffet, så vi kunne bare gå op og tage, al det mad vi kunne spise.

Efter Fisketorvet kørte vi hjem til vores hunde. Som jeg skal ud og gå en tur med om lidt i det flotte september vejr. Thomas er på vej over for at hente vores børn.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Reklame//En familie dag I Københavns Zoo.