Når filmen får en uventet drejning..

Reklame//En familie dag I Københavns Zoo.

Kære søde læsere,

I går var vi i Kbh’s Zoologisk have, med vores døtre og barnebarn. Det var perfekt vejr over 20 grader og så her i september måned, det er vildt, vi stadig kan få sådanne varme dage.

Børnene var helt oppe at køre over alle de fascinerende dyr, især aberne. Vi optog en video til vores Youtube Kanal inde hos aberne. En stor gorilla, som lå og slappede af, begyndte pludselig at pille næse og spise bussemænd.

Vores datter Amalie på otte år var færdig af grin, og endnu mere da gorillaen begyndte at pille ved sin tissemand. I starten troede jeg, at det var en gren, den havde mellem benene, men det var det bestemt ikke. Den pillede ved sin tissemand og skulle lige lugte og smage på sine fingre bagefter. Da skreg vores døtre af grin, og samtidig blev de lidt forlegne over, hvad en gorilla kunne finde på.

Vi spiste også frokost derinde, vi fik Burger og hotdog. Man ventede en del inden man fik sin mad, men til gengæld smagte Burgeren fantastisk.

Vi var også ovre i børnenes Zoo, det var sjovt. Pigerne var helt vilde med at klappe heste, se på kaniner og lege på den store legeplads, imens vi voksne kunne slappe lidt af.

Jeg syntes, det sødeste var de to næsehorns unger, som legede sammen, det var sjovt at iagttage. Også kænguru’erne syntes jeg var søde, og dem kunne du komme helt tæt på.

Vi sluttede af efter ca. 6 timer i Zoo, med en is kaffe, og pigerne fik legetøj og balloner fra Zoo shoppen, som ligger lige inden, man går ud.

Det slutter vi som regel af med, på stort set alle vores ture, at vores børn får lov at vælge en lille ting eller ballon, det er en god og hyggelig måde, at slutte en god dag af på. Og så har de noget at kigge på i bilen på vej hjem.

Vi snakkede meget om dyrene på vej hjem i bilen, det kan anbefales at tage en familie hygge dag i Københavns Zoologisk have.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når filmen får en uventet drejning..