Hot med hot på..

22 grader i september..

Kære søde læsere,

Her til eftermiddag gik min mand og jeg en tur for at hente vores børn på sfo’en. De elsker, når vi kommer sammen og henter dem.

Men inden vi hentede dem, gik vi med hinanden i hånden, en lang tur ud på engen, for at få lidt motion og for at nyde den flotte efterårs sol.

Min mand havde sagt til mig, at jeg nok ikke skulle tage min jakke på, da vejret var fantastisk. Men jeg ville ikke lytte. hvor varmt kan det være her i september, sagde jeg, og tog min jakke på.

Men jeg var ved at få hedeslag, da vi gik ud på engen. Jeg måtte tage jakken under armen og give min mand ret i, at det er en utrolig varm dag her i september måned. Vi nød hver en solstråle, for vi ved at lige om lidt, bliver det rigtig efterår med regn og blæsevejr, så det er bare med at nyde en dag som denne.

Vi handlede i Daglig Brugsen, inden vi hentede pigerne. Vi skulle lige have fyldt køleskabet op med mælkesnitter. Det er vores børns favorit snack i madpakken. Jeg plejer at smøre madpakkerne, men de to gange Thomas har smurt pigernes madpakker indenfor de seneste uger, har der ikke været flere mælkesnitter, så han har ikke været så populær med madkasserne 🙂

Der duftede af hjemmebagte boller på sfo’en, og begge vores børn fik en bolle med i hånden på vejen hjem. Jeg troede pigerne ville blive over happy, nu vi hentede dem tidligt. Klokken var 14.30, så de havde kun været der i 30 min. efter skoletid. Men Sofia ville gerne have leget der lidt længere med sine venner, det er ikke altid nemt at gøre alle helt tilfreds.

Det hjalp at vi gav dem hver en kakao, som de kunne drikke på vejen hjem. Da vi kom hjem, hyggede vi med berlinere.

Jeg synes, det var hyggeligt at gå tur med Thomas på engen i dag og hente vores børn sammen. Bortset fra at jeg var ved at få hedeslag! Men jeg nyder al den tid, vi har sammen. Det er guld værd!

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hot med hot på..