En dag med det hele..

Det sker så sjældent..

Kære søde læsere,

I dag har jeg hygget mig med min mand, hele formiddagen. Vi har spist morgenmad sammen, og gået en lang tur med vores hunde.

Jeg var meget spændt på at se hvilken vej som Thomas ville vise mig, til vores lokale Netto i Osted. Han har en en løbe rute hvor man næsten kun går på en eng, og hvor der er så smuk natur, specielt en dag som i dag hvor solen skinner og den ville Thomas vise mig.

Jeg var overrasket over en hyggelig vej vi gik på til Netto. Lidt øde hvis man som kvinde skulle gå der alene, men sammen med Thomas var det fint. Og tænk at vi har boet i Osted i snart fire år, og jeg har først opdaget den vej/sti system nu.

Jeg elsker naturen og det at gå i ro, så det er helt klart en rute som vi fremover vil bruge, når vi skal gå tur med vores hunde. Jeg forestillede mig også til vinter, når der lå sne og vi havde lyst til motion. Så kunne vi gå en lang tur der, og trække begge vores døtre på hver sin kælk, uden at skulle bekymre sig om trafikken.

Der skete noget sjældent i dag. Min mand Thomas som er læge og plejer at arbejde hjemme ved at skrive læge artikler, blev kaldt ind til Hvidovre sygehus, og skulle hjælpe til med nogle scanninger.

Jeg er så alene hjemme, og det sker så sjældent, nok kun to gange om året. Men hvor er det skønt (uden det skal lyde forkert) bare at kunne være sig selv i nogle timer, uden mand og børn.

Jeg har nydt roen. Jeg har bagt gulerods muffins. Jeg følger Mette Blomsterberg på Instagram, og hun havde lagt en opskrift ind i dag, med næsten sunde gulerods muffins. 🙂

Jeg bager ikke så tit, og slet ikke fra bunden af. Men denne opskrift er nem. Jeg har lige nydt en kop the, og prøve smagt en, og de smager fantastisk.

De smager af lidt citron, gulerods smag og samtidig af lidt kage, en frisk kage som jeg er helt vild med og som jeg fremover vil bage. Det er jo også bedre i hverdagene, at det er lidt sunde kager, hvis man ikke kan holde sig væk fra kage.

Nu vil jeg gå over og hente vores døtre på sfoen, og jeg glæder mig til at spise gulerods muffins med dem, når vi kommer hjem. Og Thomas må smage en til aftenkaffen.

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En dag med det hele..