En god numse kan gøre underværker..

Nogen gange skal man tælle til ti..

Kære søde læsere,

Her til eftermiddag da vi skulle hente vores datter Amalie på sfoen, opdagede jeg, da jeg skulle til at lukke døren til terrassen, at vores lille hvalp Milla på 4 mdr. havde splittet vores terrasse måtte i flere dele..

Milla er stadig en lille laban, en lille cirkus hest som elsker livet, og er alle vegne. Det er første gang hun ødelægger noget, så pyt med måtten. Det sjove er at hun godt ved når hun har gjort noget forkert. Så ligger hun sig ydmygt på ryggen, eller næsten står på i hovedet, for at sige at hun godt ved at det er forkert. (Som det kan ses på vores video)

Jeg vil sige at Milla er en ret aktiv race. Hun har et meget større aktivitets niveau end vores chihuahua Karla. Det der er hårdest ved Milla er, at hun tisser af glæde når vi får gæster. Der skal man tælle til ti…. For hun kan ikke gøre for det, jeg tror det forsvinder når hun bliver ældre. Hun er jo bare en lille hvalp på 4 mdr.

Thomas og jeg hentede vores datter i sfoen og tog hende med på vores lokale pizzaria, nu skulle hun rigtig forkæles, når hun var ene barn for en aften. For lillesøster Sofia er til tøse hygge, og kommer først hjem kl. 20 i aften.

Efter en god pizza gik vi i Brugsen, som ligger lige ved siden af , hvor Amalie blandede fredags slik til sig selv, og sin søster.

Så vi skal rigtig hygge i aften med Disney sjov og Vild med dans i tv. Jeg elsker når det er fredag 🙂

God weekend,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En god numse kan gøre underværker..