Nogen gange skal man tælle til ti..

Så røg den motion..

Kære søde læsere,

Efter en skøn weekend med familien, og en masse mad, tænkte jeg, at det var lige vejr til motion i dag.

Bare mig og lidt mindset i ørene, jeg er vild med at lytte til den store filosof Wayne Dyer. Jeg elsker naturen og at få lidt alene tid, det er min måde at lade op på.

Jeg havde spurgt vores to døtre på seks og otte år om de ville med ud og samle kastanjer, men det gad de ikke. De ville slappe af med deres ipad, og senere i dag skal vi også have familie besøg, så de ville bare slappe af indtil da.

Så i eftermiddags, gjorde jeg mig klar til at dyrke motion, men så fortryder Sofia pludselig, og vil gerne med alligevel. Det vigtigste for mig i weekenden, er at være sammen med mine børn, så jeg ændrede planer, og vi gik på kastanje jagt.

Det var ikke svært at finde kastanjer, der lå et hav af dem lige i nærheden af hvor vi bor. Der er en stor grund, hvor vores kulturhus ligger, og der fandt vi en masse kastanjer.

Sofia var meget stolt da vi kom hjem med alle de kastanjer, og jeg nødt turen med Sofia. For vores børn bliver så hurtig store, så det er bare med at nyde dem og det at de vil være sammen med os.

For om ikke så mange år, er det nok veninder og fester som fylder. Så jeg nyder vores to efternølere Amalie og Sofia i fulde drag. Jeg har jo fire voksne døtre, så jeg ved hvor hurtigt det går, pludselig er de voksne. Så tiden sammen er vigtig.

Så pyt med den motion røg. I morgen og resten af ugen når vores døtre er i skole, har vi masser af tid til at dyrke motion. Vi skal i gang igen i morgen, Thomas og jeg sammen, men vi gear lidt ned, for jeg har været øm i benene, siden sidst vi løb sammen.

Så i morgen tager vi en gåtur på 20 min. i et rask tempo, og næste gang med løb i. Vi har printet en seddel ud for nybegyndere som vil i form. Den findes på nettet. Den følger vi tre gange om ugen.

Jeg tror også jeg bliver mere stolt og glad, hver gang det er overstået, og jeg kan strege på sedlen, og pludselig en dag er man i god form og kan begynde at nyde de ture 🙂

God søndag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nogen gange skal man tælle til ti..