Så røg den motion..

Jeg har det godt bagefter..

Kære søde læsere,

Jeg har ikke skrevet så meget blog de sidste dage, jeg har haft mere fokus på at lave videoer til vores YouTube SanneVilleFamily. Men i dag skal i have et blog indlæg fra mig:-)

Jeg er begyndt at tænke mere over hvad jeg putter i munden, det har jeg gjort før i en periode, men så faldet tilbage i de gamle vaner igen. Men nu prøver jeg/vi at tænke mere over det og samtidig få dyrket noget motion.

Jeg dyrker motion tre gange om ugen med min mand, det er fordelen ved at vi begge arbejder hjemmefra, at vi kan gøre det om dagen, mens vores døtre er i skole.

Vi har lige motioneret og det er tredje gang i dag, det går bedre for hver gang. Bortset fra sidste gang, der løb min mand og jeg og snakkede om at nogen løbetrænere er meget hårde ved deres klienter, så hårde at nogen gange ender personen som vil tabe sig, med at kaste op.

Imens løb jeg og kunne mærke at morgenmaden steg mig op i halsen, og det endte med at jeg også brækkede mig. Jeg nåede heldigvis lige at sætte nøglerne i døren og løbe ud på toilettet, så sikke et held vi var hjemme der.

I dag har der ikke været noget. Vi ventede også et par timer med at løbe, efter vi havde spist morgenmad, så ikke det skulle ske igen.

Min mand løber jo videre, når han har løbet knap 2 km med mig, og sat mig af hjemme, så fortsætter han. Thomas nåede lige at joke med, at nu skulle jeg ikke gå ind og brække mig, inden han fortsatte sit løb. Very funny 🙂

I går lavede jeg gulerods frikadeller til aftensmad, det var meget nemt. Jeg blandede disse ting i en skål:

Flæske fars, æg, mælk, salt, pepper, karry, løg, hvidløg og gulerødder. (Løg, hvidløg og gulerødder rev jeg på et rivejern, så børnene ikke kunne se det i frikadellerne, for de er ikke vilde med løg.)

Jeg lavede også ris og lavede frosne bønner med bacon om. De frosne bønner med bacon om stegte jeg i smør, hvor der lå hvidløg i, det smager så godt.

Jeg er ikke på kur, men tænker mere på en balance i, hvad man indtager, og hvor meget motion man får. Jeg har det godt bagefter jeg har løbet. Især som nu hvor jeg også har været i bad, og kan slappe af resten af dagen med noget sjovt og hyggeligt og samtidig være stolt af mig selv, at jeg passer på mig selv, og min krop. Vi har jo kun denne ene krop ihvertfald i dette liv. Så det er med at passe på den.

Vi ejer ikke en vægt, dvs. Det passer ikke, det har vi, men den viser altid et kilo til to forkert. Så vi må have købt en ny.

Udover vores tre motions ture om ugen, går vi også rigtig mange ture med vores to døtre i løbet af en uge. Lige for tiden er det rigtig hyggeligt at gå og lede efter kastanjer.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så røg den motion..