Hvor heldig har man lov at være..

En aften med svigerfamilien..

Kære søde læsere,

Nu er vi på vej hjem efter en hyggelig aften på den kinesiske restaurant i Roskilde, hvor vi har fejret min svigermors fødselsdag. Min svigermor havde fødselsdag d. 6/9, men der var de i Canada på ferie, så derfor blev hun først fejret i dag.

Det var super lækkert mad på den kinesiske restaurant, vi har kommet på den restaurant i mange år og fejret mange store begivenheder. Det er så nemt at gå hjem efter hyggeligt samvær samtidig med gæsterne, og ikke skulle stå med oprydning osv. Som man feks. gør hvis man lejer et beboerhus til at holde arrangementer.

Vi havde givet min svigermor et gave kort til Saxo, så hun selv kan købe E bøger, det elsker hun. Vi gav hende også chokolade og pigerne havde lavet fine tegninger til deres farmor.

Vi fik hørt om deres skønne ferie til Canada som de har været på i 3 uger. Og vores døtre på seks og otte år legede så godt med deres fætter Liam på 3 år. Det gode ved den kinesiske restaurant er at der også er et legerum til børn, det hjælper meget på at vi voksne kan sidde og snakke lidt længere ved bordet, end man normalt kan med børn.

Amalie og Sofia havde også deres ipad med, som de kunne sidde med, når de begyndte at kede sig. Børn kan som regel ikke sidde så længe ved bordet, og slet ikke sidst på ugen, hvor de fleste børn er trætte.

Vi er ikke så mange i min svigerfamilie, i dag var der er kun os, mine svigerforældre og svigerinde Sara, hendes mand Christian og deres søn Liam. Men det er også hyggeligt når man ikke er så mange, så kan man bedre nå at runde mange dybe samtaler.

Vi fik suppe til forret, buffet og is til dessert og senere tog vi også en Irish coffee, det er så hyggeligt med en Irish coffee og det er så sjældent vi får det, så man nyder det ekstra meget.

Vi havde nogle hyggelige timer og jeg er meget glad og taknemmelig for min svigerfamilie.

Nu er vi hjemme igen, og Thomas er ved at putte børn. Vi har et hav af tv udsendelser, som vi ikke har nået at se i dag, men som vi skal op i vores seng og se, det er så hyggeligt.

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvor heldig har man lov at være..