Jeg har det godt bagefter..

Hvor heldig har man lov at være..

Kære søde læsere,

I dag forslog min ældste datter Stine, at vi skulle mødes på Ros Torv og spise morgenmad sammen, og shoppe lidt. Den var jeg med på, jeg elsker at lave ting sammen med vores døtre.

Vi mødes ved “Joe & the Juice”, og sammen gik vi derind, og spiste morgenmad. Jeg har aldrig spist på “Joe & the Juice” før, men jeg må indrømme at jeg er vild med stedet og maden.

Jeg bestilte en tun sandwich med avokado, og en banan, jordbær og milk shake. Det var så lækkert, jeg blev så mæt. Jeg vil fremover spise der, for jeg  vil hellere have noget lækkert og sundt i min krop, end at spise Burger og pomfritter et andet sted.

Jeg er rigtig glad for at Stine fik mig med ind og spise derinde. Jeg har set caféen mange gange, og gået tit forbi den på Ros Torv, og nu bliver det mit favorite sted at spise, når jeg er på Ros Torv. Det er skønt at prøve noget nyt, især når det er sundt mad.

Jeg fik ikke shoppet det helt store. For mig handler det ikke om at shoppe, og bruge en masse penge, men mere om samværet med mine voksne døtre. Jeg elsker når vi er sammen, og laver gode minder sammen. Jeg føler mig så heldig at have seks døtre, som også er mine bedste venner. Hvor heldig har man lov at være 🙂

Vi shoppede lidt i Søstrene Grene, mine to yngste døtre på seks og otte år, elsker at tegne for tiden, så jeg fik købt lidt til dem, og lidt chokolade som var formet som et hjerte.

Jeg købte også lidt lakrids med hjem til Thomas, jeg tænker faktisk altid på min mand når jeg er ude at shoppe. Det ender stort set med hver gang, at jeg har lidt med hjem til ham.

Jeg har faktisk ondt i benene efter min motion med Thomas i går, lidt pinligt at fortælle når vi kun løber/går, knap 2 km tre gange om ugen. Men jeg måtte faktisk tage lidt smertestillende(Ipren), inden jeg tog på Ros Torv.

Så vi måtte holde lidt kaffe pauser under vores shopping tur, pga. af mine ømme ben, men det er jo også hyggeligt. Jeg tog en café latte og pigerne tog en cola hver. Vi fik snakket om mange ting og jeg nyder bare at hygge med vores børn, de betyder alt i verden for mig.

God dag,

Knus Sanne

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg har det godt bagefter..