En aften med svigerfamilien..

Derfor er fredag den bedste dag på ugen..

Kære søde læsere,

Så blev det fredag den bedste dag på ugen, jeg elsker når det er fredag. Det gør jeg fordi så er de fem hverdage gået med tidligt op og ud med døtrene i skole. De pligter som høre med til hverdagene kan man se en ende på. Og man går en hyggelig weekend i møde.

Jeg nyder også de tv programmer som kommer om fredagen, der ligesom er med til at skyde weekenden i gang. Vi er vilde med at se “Vild med dans”, men vi er lidt i et dilemma for tiden, for programmet “Live” kommer på samme tid i tv. Men vi plejer at se “Vild med dans” og så ser vi “Live” næste dag til vores morgenmad.

Vi plejer at hente børn sammen om fredagen, og så går vi nogle gange på vores lokale pizzaria, og spiser aftensmad, det er så nemt og hyggeligt om fredagen. Og bagefter ind i Brugsen, lige ved siden af, og pigerne får lov at blande fredags slik.

Men i dag laver vi aftenmad hjemme. Thomas skal over og hente pigerne om lidt på sfoen, og så handler de ind til bøf, bearnaise sovs og pomfritter. Samtidig blander de fredags slik. Jeg har brug for en slapper herhjemme imens, med vores to små hunde, især efter formiddagens motion.

Thomas og jeg nyder som regel et glas rødvin om fredagen til god mad, ihvertfald de fredage vi selv laver mad. I fremtiden om fredagen kommer vi til at spise ude enten på  vores lokale kinesiske restaurant eller pizzaria, for vi er begyndt at få rengørings hjælp som kommer om fredagen.

Jeg har længe syntes at det var et stort arbejde at holde et hus rent på 175 kvm især med to børn og to hunde. Så det har vi valgt at betale os fra, så vi kan bruge vores kræfter på noget andet. Og det bliver skønt hver fredag at komme hjem efter vi har spist ude, til et rent hjem. Så det træder i kraft fra på fredag og frem hver fredag.

Så fredage er bare den bedste dag med familien, god mad og tv. Og så kan man sove længe med sine børn i weekenden.

God fredag:-)

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En aften med svigerfamilien..