Reklame//Tøj fra Chiquelle.dk

Jeg blev afvist..

Kære søde læsere,

I dag var jeg til kontaktlinse tjek i Synoptik. Et sted jeg er kommet som kunde siden jeg var 16 år gammel, så i 30 år. Lidt vildt at tænke på..

Jeg elsker mine kontaktlinser, da jeg ser bedst med linser tæt på øjet, I forhold til at bruge briller. Jeg syntes også at jeg er pænest med linser.

Men lige i dag da jeg ventede på at det blev min tur, fik jeg øje på et par lilla briller, jeg gik hen og prøvede dem og endte med at forelske mig total i de briller.

Så de er reserveret indtil om 14 dage hvor jeg skal til den næste syns prøve, så køber jeg dem, og samtidig får nye glas i, da mit syn desværre er blevet dårligere.

Jeg er nærsynet næsten – 7, på begge øjne det er meget. Jeg føler mig som en blind muldvarpe uden briller og linser på. Så jeg har et stort ønske om at få opereret mine øjne, og kunne se helt normalt igen.

Jeg har været til kontrol for nogle mdr. siden, hos en øjenlæge, i håb om at få en henvisning. Men efter at have siddet og ventet 20 min på at det blev min tur, får jeg den besked efter han har undersøgt mine øjne, at han afviser at give mig en henvisning til en øjenklink.

Da jeg spørger hvorfor.. Svarer han blot, at jeg jo snart er 50 år, og at der også er nogle risici forbundet med operationen.

Øhh jeg er altså kun 46 år, og da jeg har gener med at gå med mine linser hele sommeren pga. Allergi syntes jeg da at der er gode grunde til at give mig den henvisning.

Øjenlægens eneste svar var bare, at jeg var velkommen til at prøve en anden øjenlæge…

Jeg har snakket med min mand om det, han arbejder som læge (dog ikke øjenlæge) og han syntes vi skal prøve at finde en anden øjenlæge, som kan give mig en henvisning til en øjenoperation eller en god forklaring, der gør at jeg kan forstå, hvorfor det ikke er en god ide med en øjenoperation.

Jeg overvejer også at finde en privat klinik, og selv betale for det. Vi ser 🙂

Men jeg har ihvertfald forelsket mig i et par lilla briller, og rart at have dem i reserve, så regner bestemt med at købe dem. Jeg syntes de er pæne og sofistikeret. Jeg syntes de er smarte, det er sjældent jeg har det sådan med et par briller, men jeg er forelsket 🙂

God aften,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Reklame//Tøj fra Chiquelle.dk