Jeg blev afvist..

De her to..

Kære søde læsere,

I dag var jeg på Ros Torv med vores to ældste døtre. Det gør vi næsten hver uge, for det er med at udnytte at vi har den mulighed sammen i hverdagene, så længe det varer. For man ved jo aldrig om job situationen ændrer sig.

Jeg nyder virkelig den tid med de her to skønne fjollehoveder. Især Nadia hun elsker at pjatte(Se billederne). Og det er bare sjovt.

Men vi får også rundet mange dybe snakke undervejs, på vores hygge dag på Ros Torv, der bliver besøgt en del cafeer og der bliver både grædt og grinet en del.

Vi starter med morgenmad på Joe and the Juice og så går vi rundt og oser et par timer, og så er det tid til at sidde lidt ned igen, og få en café latte og en god snak.

Der er blevet pyntet op til Halloween de fleste steder og det er lige mig med pynt og traditioner jeg elsker det. Jeg er også begyndt at pynte lidt op herhjemme, det tror jeg at jeg skriver om i mit næste blog indlæg.

Jeg er hjemme igen og har nydt Ca. 4 timer med vores to ældste døtre. Men nu er det tid til at hygge med min mand Thomas og vores to yngste døtre på seks og otte år. De skal jo også mærke jeg er hjemme igen. Så Thomas er ved at lave god aftensmad til os.

Vi skal have lækkert kød, pomfritter og bearnaise sovs. Jeg fik købt lækkert kød med hjem og nogle fine Mads Christensens strømper til Thomas.

Ja der er mange at give kærlighed til, og jeg elsker det. Er det ikk det livet handler om, at være sammen med dem man elsker, give kærlighed og modtage 🙂

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg blev afvist..