De her to..

Turen går til London..

Kære søde læsere,

Så kom dagen hvor Thomas og jeg skal til London i fire dage. Lige nu sidder jeg i et fly højt oppe mellem skyerne og skriver til jer.
Der er ikke noget mere fascinerende end at flyve. Jeg har prøvet at flyve mange gange, men bliver lige fascineret hver gang. At et fly kan bære så mange mennesker og bagage.

Det var lidt svært at sige farvel til vores børn derhjemme, især vores yngste Sofia på seks år, hun er virkelig mors pige for tiden. Men de tog det nu pænt. Vores ældste datter Stine på 27 år, hun passer dem imens. Vi gav alle tre døtre lidt gaver inden vi kyssede dem farvel og kørte mod lufthavnen.

Vi tog en pizza clapper hos Gorms i lufthavnen og en kold øl til det var lækkert. Imens sad vi og betragtede de store fly som holdt ude foran og spekulere over hvilket et vi mon skulle med.

Da vi skulle boarde fik jeg det vildeste sus af at stå lige ude foran det fly vi skulle med. At stå så tæt på og se hvor stor et flys motorer er, det er vildt. Jeg var meget begejstret næsten mere end min mand som er fly entusiast. Thomas er læge og YouTuber og på hans Youtube Kanal viser han fly videoer han selv laver, som er så professionelle at han laver til størrer fly virksomheder. Her er et link til hans Youtube Kanal

Lige nu er vi ved at lande og jeg kan mærke at det går nedad i mine ører. Jeg savner allerede mine børn, men vil også nyde at vi nu er børnefrie i fire dage og det kun er Thomas og mig og vi kan nyde London og give hinanden den fulde opmærksomhed.

I høre mere fra mig i London, nu er vi på vej ned, og det kilder lidt i maven:-)

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

De her to..