Turen går til London..

Seværdigheder og shopping i London..

Kære søde læsere,

Nu sidder jeg i flyet og skriver til jer. I dag går turen hjem til Danmark igen. Efter fire skønne dage i London, faktisk kun to hele dage. Men vi har nået meget på få dage i London.

I går tog vi tour bussen som holder lige ude foran vores hotel til Oxford Street, for at shoppe til vores børn. Vores voksne døtre havde anbefalet butikken Primark. Vi fandt Primark, hold da op med tøj og mennesker. Jeg fik købt gaver til vores børn, men jeg var lidt stresset over alle de mennesker, og Thomas som stod og ventede imens.

Efter shopping hoppede vi på tour bussen igen og stod af ved Buckingham Palace. Der
er meget smukt, tænk at dronning Elisabeth bor derinde. Dronningen var desværre ikke hjemme, det kan man se på flaget som er hejst på Buckingham Palace. Hvis det er deres national flag som er hejst, så er hun ikke hjemme, men hvis det royale flag er hejst, så er hun hjemme. Så vi blev ikke inviterer på a cup of Tea 🙂

Efter at have taget billeder på Buckingham Palace, hoppede vi igen på tour bussen til London Eye. London Eye er et stort pariserhjul som er en kendt seværdighed, så det måtte vi prøve. Det er kæmpe stort når man ser det i virkeligheden. Man kommer ind i en kupé med ca. 15 mennesker og så køre den meget langsomt rundt, du mærker det næsten ikke.

Udsigten fra London Eye, er helt fantastisk. Du kan se Themsen under dig, den store flod som løber i London. Floden er meget beskidt. Hele tiden kan du se fly over himlen og bygninger som hele tiden bliver bygget. Alt er meget smukt næsten 100 m. Eller mere over jorden. Selve turen varer ca. 15 til 20 min. Det var hele oplevelsen værd.

Efter oplevelsen i London Eye, gik vi over broen for at tage på citycruise, en sejltur hvor man sejler over til Tower Bridge. På vejen derover, så vi det berømte ur Big Ben, som er under renovering.

Vi nødt at slappe af på sejlturen med en kop kaffe og lytte til guidens fortælling om de bygninger vi passerede. Man bliver meget træt når man går rundt i London for at opleve de forskellige seværdigheder. Dagen før var vi oppe på at gå 8 til 10 km da vi kom hjem til vores hotel værelse. Så det er med at have nogle gode flade sko med, når man skal gå rundt i London.

Vi stod af ved Tower Bridge og gik så hånd i hånd i den flotte aftensol langs Themsen, som var ved at gå ned bag de store bygninger. London Bridge passerede vi også, og lige efter lå der en metro som vi tog hjem, til vores hotel.

Vi købte lige nogle sandwich med hjem fra det lille supermarked som lå over for vores hotel. Nu ville vi hjem og slappe af, det var blevet aften og næsten mørkt. Og næste morgen skulle vi op kl 5.40 for at nå vores fly hjem til DK. Det er det fly vi sidder i nu og som er ved at lande.

Jeg sætter det her blog indlæg op, når vi er landet. Så hvis du læser det nu, så ved du at vi er kommet godt hjem til lille DK. Igen. 🙂

God dag,
Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Turen går til London..