Seværdigheder og shopping i London..

Ude godt, men hjemme bedst..

Kære søde læsere,

Nu sidder jeg lige og nyder min morgenkaffe, klokken er 13. Ja i læste rigtigt, jeg har sovet længe i dag. Det må have været tiltrængt efter al det vi har gået i London.

Det er nu rart at komme hjem igen, jeg nyder virkelig at rejse, men jeg nyder lige så meget at komme hjem igen. Det er somom når man har været væk i nogle dage og man så kommer hjem, så elsker man sit hus endnu mere, og al det man har derhjemme.

Jeg kan godt lide ferie men jeg kan også godt lide hverdag. Jeg kan godt lide især efter en lang sommerferie, at der igen kommer struktur på hverdagen, og ting man plejer at gøre.

Ligesom jeg godt kan lide, at vi har fire årstider her i Danmark. Jeg elsker at årstiderne skifter, jeg syntes at hver årstid har hver sin charme. Jeg tror jeg ville blive træt af at bo et sted hvor der var 30 grader hver dag, ligesom jeg ville blive træt af minus grader hver dag. Jeg skal have det varierende, så er det bedst for mig. 🙂

I morges fulgte Thomas pigerne i skole, så jeg kunne sove længe, og han kunne komme tidligt i gang med at skrive på sine læge artikler. Jeg vil handle ind i Netto om lidt, når vi lige har spist lidt morgenmad 🙂

Jeg har tænkt mig at lave hjemmelavet dansk mad i dag til aften. Jeg vil lave kylling med kartofler, brun sovs og ribs gelé til.

Vores døtre blev så glade i går da vi kom hjem, og de fik gaver. Vores ældste datter Stine på 27 år, som har passet hus, børn og hunde imens, hun syntes at det var hårdest med vores hundehvalp Milla på snart 6 mdr.

Milla er en blandings race, en griffon petit og en cavalier king charles spaniel. Hun er meget nervøs hund, hun tisser hver gang, hun bliver meget glad, vi får gæster, eller hvis hun får skæld ud. Så hun havde vist tisset en del på tæppet og lign. Jeg håber det går over, når hun bliver lidt ældre.

Men vores to yngste døtre havde været så nemme, søde, og gode til at komme tidligt op om morgenen og i skole, selvom vi ikke var hjemme. De havde ikke grædt efter os.

Min ældste datter Stine skulle nærmest tvinge dem til at de gad se de videoer vi havde lavet i London. Det er så mærkeligt at jeg pludselig ingen små børn har mere, det skal jeg lige vænne mig til. Men skønt det hele har fungeret mens vi var væk de dage.

Nu vil jeg lave morgenmad 🙂

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Seværdigheder og shopping i London..