Ude godt, men hjemme bedst..

Tøse hygge på en torsdag..

Kære søde læsere,

I dag har jeg haft tøse hygge med vores to ældste døtre Stine og Nadia. Vi mødtes på Ros torv i Roskilde kl. 11, og startede med at hygge med morgenmad, på Joe and the Juice.

Det er næsten hver uge vi mødes til café hygge for tiden, det er så hyggeligt og bare med at nyde, så længe man har mulighed for det.

Jeg købte to par bukser til min mand Thomas, for han mangler altid bukser, han fik ikke ikke købt nogle, da vi var i London. Jeg fik også shoppet Halloween slik og lidt Halloween pynt til vores børn, som i kan se på vores video.

Vi tog også en pause med shopperiet og gik på café Vivaldi, hvor vores datter Nadia fik de gaver fra London, vi havde købt med hjem til hende, og vores barnebarn Hollie. Nadia er så sød, hun bliver som min lille pige igen, når hun får gaver, det minder mig om juleaften da hun var lille. 🙂

Stine havde fået sine gaver, dem fik hun allerede da vi kom hjem fra London forleden. For det var Stine som havde passet hus, hunde og børn imens.

Stine og Nadia, de var så sjove i dag. Stine skulle vise os bokse tricks, imens vi stod inde i en forretning, og Nadia var med på den. Så pludselig stod de der og øvede, med slag mod hinanden. Indtil jeg sagde, – kom så piger, nu vi skal videre .. Det var somom de var små igen.:-)

Men den tid kan man også savne. Lidt mærkeligt at jeg snart har en datter på 30 år, inden jeg får set mig om. Men de vil altid være mine små piger. Jeg er så glad og taknemmelig for at vi har seks af dem. 🙂

Nu er jeg hjemme igen, og drikker eftermiddags kaffe med Thomas. Han blev glad for bukserne, og sikke et held han kan passe dem, det er altid svært at købe bukser til sin mand.

Jeg glæder mig også til vores to yngste døtre på seks og otte år kommer hjem fra skole, så skal vi have pyntet vores hus op til Halloween. 🙂

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ude godt, men hjemme bedst..