Om at være alene hjemme og lidt nyt..

Vi har pyntet op til Halloween..

Kære søde læsere,

Forleden pyntede jeg huset op til Halloween. Jeg elsker traditioner og pynte op ved disse specielle lejligheder.

Sofia har er meget stort værelse med tre vinduer ud mod gaden, og i dette store vindues parti har jeg overdrevet helt vild med pynten, så det også kan ses udefra.

Vores datter Sofia er seks år, og elsker alt ved Halloween, så derfor kom der mest pynt på hendes værelse. Jeg syntes også det høre mest hjemme på børneværelset.

Jeg har pyntet lidt op i stuen, med et par enkelte små  pynte græskar og et par plastik edderkopper, men det helt store pynt i stuen, det venter jeg med til den rigtige Halloween dag, d. 31 oktober.

Vi fejre Halloween hvert år, med vores seks døtre, svigersønner og barnebarn, det er blevet et fast tradition igennem mange år.

Sidste år havde vi næsten 30 besøg på Halloween, jeg havde ellers købt meget slik hvis det skulle ringe på, og der ville stå udklædte børn ude foran døren, som ville have slik. Men vi løb tør for slik til sidst, og endte med at dele ud af vores eget slik. Det var super hyggeligt og sjovt.

Jeg tror at grunden til at vi får mange besøg på Halloween, er at vores hus er pyntet meget op til Halloween, så meget at folk ikke er i tvivl, om at vi fejre det, og at der bor en børnefamilie inden i vores hus.

Vores døtre på seks og otte år elsker at vi pynter op og fejre Halloween, jeg syntes da også, at det er med at fejre det, når der er noget at fejre. Traditioner er noget vi går meget op i, og det at skabe minder med familien.

God søndag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Om at være alene hjemme og lidt nyt..