Vi har pyntet op til Halloween..

Søndagen gik med..

Kære søde læsere,

I går søndag var en smuk dag med sol, og da vi alle var hjemme, foreslog jeg straks at vi skulle tage vores døtre med i folkeparken og fodre ænder, og så gå videre ned igennem Byparken og slutte af ved en hyggelig legeplads.

Det ville familien heldigvis gerne. Vi har gjort det mange gange før, taget bilen til Roskilde og gået ned igennem de to parker, der er så smukt, specielt på denne årstid. Jeg har også mange minder med mine fire voksne døtre der, og jeg kom der også selv som lille pige med mine egne forældre, så der er mange minder forbundet med turen i parken og det at fodre ænder.

Da pigerne gav ænderne brød, gik mågerne helt amok, de fløj rundt og tog brødet først. Mågerne var så modige at de kunne tage ens brød, man havde i hånden, hvis man rakte hånden frem med et stykke brød. Det mindede mig lidt om julefilmen “Alene hjemme 2” hvor der bor en dame i Central Park i New York som er omgivet af duer.:-)

Efter vi havde givet ænderne mad, fortsatte vi den smukke vandretur ned til Byparken, der bliver spillet mange koncerter om sommeren. Vi gik igennem Byparken og over en lille å, og nede forenden af parken, nær Roskilde havn, der ligger en sjov legeplads, og der er  bænke til de voksne. Det er så hyggeligt og pigerne er helt vilde med den.

Hvis man har lyst kan man købe pølser lige bag ved legepladsen, der ligger en slags pølsebod. Det gjorde vi forrige gang vi var der, der spiste vi fransk hotdog og drak sodavand, det er nemt, lækkert og hyggeligt. En ide måske til jeres efterårs ferie som er lige om hjørnet.. Hvis du/i som læser med her, holder efterårsferie?

Vi holder efterårsferie, og vi glæder os rigtig meget, især pigerne. De elsker at gå i skole og på sfo, men de kan også godt lide at være hjemme med os.

God mandag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi har pyntet op til Halloween..