Søndagen gik med..

En lille Perle..

Kære søde læsere,

I dag ville min mand og jeg ud og motionere lidt med vores lille hund Milla. Først tog vi bilen mod kloster skoven ved Borup, men så fandt jeg på at vi istedet skulle køre til dynet, som ligger i en skov i Borup, og så kunne vi også besøge mosehuset og shoppe lidt.

Vi holdte i skoven og gik en tur rundt om søen, en sø som Thomas har besøgt som dreng, dengang kunne man bade der. Det er en gammel grusgrav. Så hyggeligt at gå rundt om den store sø med Thomas og Milla. Vores to døtre Amalie og Sofia var i skole og sfo så derfor var de ikke med.

Efter vores gåtur rundt om søen i det smukke oktober vejr. Gik vi ind i det hyggelige mosehus hvor der er massere af lækre ting og sager. Mosehuset er et hyggeligt stråtækt hus som ligger som en lille smuk perle i skoven.

Vi købte lidt i Mosehuset. Vi købte lidt lækkert til eftermiddags kaffen, og til vores guldklumper kom hjem fra sfo. Vi købte de lækreste flødeboller og den lækreste nougat skive, som var formet som et stykke lagkage. Og som smagte som var du kommet i paradis. 🙂

I mosehuset kan man købe massere af the, kaffe og krydderier. Der dufter af the og en stemning af hygge, lige så snart man træder ind i butikken. Helt klart et besøg værd, og samtidig kan man gå en tur i den hyggelige skov.

Vi har været der mange gange og i weekenden og i ferier kan man også købe kaffe og spise hjemmelavet pandekager derude.

God eftermiddag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Søndagen gik med..