Vi nåede det inden det blev mørkt..

Flere familie medlemmer i sommerhuset..

Kære søde læsere,

Vi nyder stadig livet og det gode vejr i sommerhuset i Marielyst. I dag kom vores ældste datter Stine ned til os. Det er super hyggeligt og dejligt at være omgivet af dem man elsker.

Vi har hygget på “Larsens plads” igen i dag. Pigerne elsker at hoppe på hoppepuden og al det hygge som høre med til at være på Larsens plads i Marielyst. Der er mange børn at lege med.

Vi spiste frokost hjemme, vi varmede en leverpostej, og hyggede med gode madder inden vi gik på stranden. Det var vigtigt for mig at vise Stine den smukke strand, selvom Stine har været på Marielyst strand før, syntes jeg at vi skulle ned til den igen i dag.

Her til aften har vi kørt ind til ferie byen Marielyst og spist på pizzaria, det gjorde vi også i går, og vi valgte det samme sted, da vi var godt tilfredse med stedet og maden sidst.

Pigerne leger godt sammen hernede. Den står på gemmeleg, tegne og spille på ipad. Hundene har også vænnet sig til sommerhuset, de har ingen små uheld længere indenfor, det var kun den første dag.

Så det er skønt med sommerhus hygge og at have efterårs ferie med familien.

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi nåede det inden det blev mørkt..