Jeg har aldrig helt kunne forstå MAN åbner gaver JULEAFTEN..

Nyt hår før og efter..

Kære søde læsere,

I dag var jeg til frisør på Ros Torv. Det er anden gang jeg kommer der, og jeg er meget tilfreds. Så der vil jeg fortsætte med at komme.

I dag fik jeg farvet bunden, plukket øjenbryn og farvet øjenbryn. Så man lige kan se lidt pæn ud igen. Jeg var ved at blive gråhåret i bunden så det var på tide at få det farvet.

Jeg havde selv sagt til min frisør, at det passede hvis jeg kom hver 8 uge, men det gjorde det bestemt ikke. Der er de sidste to uger kommet synlige gråhår i hovedbunden, og i mine øjenbryn, det er jeg ikke så vild med.

Jeg indrømmer det klæder nogen kvinder med gråt hår, men bestemt ikke mig, som plejer at være mørkhåret. Men når man er 46 år, må man jo bare indrømme at der sker nogle forandringer med årene. Men så er det jo godt at man kan betale sig fra det, og få det farvet. 🙂

Men fremover har vi aftale at jeg kommer til frisøren hver 6 uge, for så når jeg ikke at blive træt af de grå stænk som kommer i håret.

Sidst jeg var til frisøren gav jeg 2500 kr for det. Men det var også med en helfarvning af mit lange hår, klipning, kur, plukket øjenbryn, farvet øjenbryn, og jeg købte shampoo og balsom med hjem, som var godt for mit hår.

Denne gang gav jeg 895 kr, og jeg er super glad for det. Nu kan jeg optage mig selv lidt igen på vores videoer, for jeg må indrømme, at jeg de sidste to uger, har prøvet at undgå at filme mig selv så meget, når jeg lavede videoer til vores Youtube Kanal SanneVilleFamily. 🙂

God eftermiddag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg har aldrig helt kunne forstå MAN åbner gaver JULEAFTEN..