I kender det sikkert godt..

Lidt nyt til hjemmet..

Kære søde læsere,

Jeg har fået købt lidt nyt til hjemmet. Dem som kender mig ved at jeg er vild med brandet Riviera Maison. Men det kan godt være lidt dyrt, men de fleste net butikker som sælger det, har tit tilbud på noget, så jeg holder øje med de gode tilbud på RM Interiør og møbler. 🙂

Jeg har købt et fint flet bord, der er faktisk to, det ene kan trækkes ud. Det er super smart. Det er håndlavet, det er alle deres flet ting hvilket gør det mere unikt. Jeg mener det kostede ca. 4500 kr fra nyt, jeg gav 1700 kr på tilbud for bordene. Det fra fra søsogco. Som har en butik i Vedbæk og på nettet.

De andre ting jeg har købt, er også Riviera Maison ting, pånær oplukkeren. Den store runde sølv opsats, er til at tænde lys i og holde sovsen eller teen varm på bordet.

Den lille flet luftballon er bare super sød, jeg har to hængende i stuen. Denne gang købte jeg en til Sofias værelse, hvor pigerne sidder mest og tegner.

Billede rammen syntes jeg var lidt stilede og anderledes. Oplukkeren er der ikke så meget at snakke om, andet end den er pænere end den grønne vi har liggende ude i køkken skuffen. 🙂

Mit nye Interiør er fra BalieBalie, en super fed netbutik, den er værd at tjekke ud. De har også en fysisk butik.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I kender det sikkert godt..