Så fik vi lavet dem..

Er i vinter klar..

Kære søde læsere,

Så kom der elefant huer og luffer til vores døtre i dag. Tøj jeg har købt over nettet hos kids-world. For lige pludselig bliver det koldt udenfor, som i dag.

Jeg har været i Netto i dag, og handle ind til Halloween festen på onsdag. Det var Så koldt. Men jeg fik shoppet en del, der var Halloween pynt på tilbud og jeg fik også købt en masse Halloween slik, for sidste år var der mange udklædte børn som ringede på døren, og skulle have slik, det var så sjovt og hyggeligt (Uhyggeligt). 🙂

Jeg har købt de fineste lyserøde lune vandtætte flyverdragter til pigerne, som jeg regner med kommer med posten i morgen. De er fra Jollyroom. Det er godt at være forberedt på vinteren.

Vi har også bestilt bioethanol til vores bio pejs. For hvem drømmer ikk, om ilden i pejsen på en iskoldt dag. Vi har aldrig prøvet før at tænde op i en biopejs  og hvor meget den varmer, det ved vi ikke endnu, men det bliver spændende. Vores flotte hvide biopejs er købt for nogle måneder siden hos Ellos.

Jeg tror vi er ved at være vinter klar her i huset, måske mangler Thomas og jeg en vinter jakke, det må jeg lige se på. Håber i også er vinter klar, for pludselig er sneen her. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så fik vi lavet dem..