Er i vinter klar..

Det var en svær beslutning..

Kære søde læsere,

Så sidder vi her i bilen på vej til Jyllinge. Vi har slet ikke nåede at få morgenmad, kun en kop kaffe. Vores børn fik selvfølgelig morgenmad i morges, men det var Thomas som var oppe med dem, og fulgte dem i skole.

Jeg blev vækket en halv time før vi skulle køre. Nu er vi så på vej i bilen med vores elskede chihuahua hund Karla. Karla er to år, og vi har taget det svære valg at få hende steriliseret.

Det er et svært valg fordi, at hun så skal i narkose og en dyrlæge skal skære i hende. Men på den anden side vil vi ikke risikere at hun får hvalpe. Min voksne datter Nadia vil rigtig gerne passe vores hunde, imens vi er på ferie. Og det er jo en god ting.

Problemet er bare, at hun har en han hund Lui, som er meget pige glad. Og da jeg ikke altid har styr på hvornår vores to hunde er i løbetid, så har vi taget denne beslutning, og så er vi da 100 procent sikker på, at der ikke sker noget og hun pludselig skal have hvalpe.

Vi har også vores lille Milla derhjemme, hun skal det samme igennem til Januar, hun skal lige have overstået den første løbetid og efter den skal der være gået tre måneder før dyrlægen vurderer at det er bedst at sterilisere hunden.

Men man er altid følsom påvirket når ens elskede hund skal i narkose osv. Jeg vil sige, at jeg tror det er sværest for min mand Thomas, selvom han selv er læge, men han er meget meget følsom omkring vores døtre og hunde.

Men det skal nok gå godt. Nu er vi i Jyllinge så nu ville jeg slutte. Jeg kan skrive hvordan det er gået, når vi er på vej hjem igen.

I øvrigt sagde dyrlægen noget med at vi skulle sidde med Karla, imens hun så faldt i dyb søvn, så vi må se hvordan det kommer til at foregå.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er i vinter klar..