Halloween festen 2018..

Lidt nyt til hjemmet..Og et spørgsmål til jer..

Kære søde læsere,

Jeg sidder i min seng med morgenkaffen og skriver dette blog indlæg til jer. Imens står vores soveværelses vindue åbent på 1 salen af vores stråtækte hus. Og jeg kan høre at butikkerne er ved at åbne overfor os.

Vi bor i et lille hyggeligt lokal samfund tæt på Roskilde. Jeg er blevet mere og mere glad for at bo i et lille lokal samfund, hvor man kender hinanden. Det er der noget hyggeligt og noget helt specielt ved. Det føltes ikke koldt i dag, selvom vi er i november måned.

Jeg har fået ryddet alt halloween pynt væk, pånær de fine græskar som Thomas og Amalie har lavet. Dem tænder jeg lys i hver aften ude foran vores hus, indtil de smatter sammen en dag, og ikke kan mere, og det er lige før, for græskarret har ændret meget form. Men min erfaring er også, at de kun holder i nogle dage, når først man begynder at tænde lys i dem.

Men så er det jo også snart tid til at pynte med julepynt. Jeg prøver at vente til i slutningen af November med at pynte op. Men lur mig om ikke hele huset er pyntet op til jul allerede i midten af November, sådan plejer det at være. Jeg elsker julen og jeg elsker at pynte op til jul. Hvornår pynter i op til jul ?

Jeg har købt en sød madras til Sofias værelse det er der vores døtre sidder mest og leger med Barbie dukker, nok fordi at Sofia har det største børneværelse. Til gengæld sover vores døtre på seks og otte år sammen hver aften, på Amalies værelse, det er meget sødt.

Denne her søde madras ligner en blomst og kan foldes sammen. Jeg tænker de kan bruge den når de leger med Barbie dukker. Men lige nu bruger Sofia den til at hoppe af sin fine gynge og ned på madrassen. Jeg skal have møbleret lidt rundt senere i dag, så vi ser hvordan det ender.

Jeg har fået ødelagt vores stegepande. Thomas mener, det er fordi at jeg tager en varm pande under varmt vand, når jeg gør den rent. På den måde kan den ændre form, ihvertfald var den blevet helt skæv. Så nu har jeg købt en ny over nettet, en ny lækker Eva trio pande, som var på tilbud.

Endelig kom de fine flyverdragter til vores døtre, som også er købt over nettet, de er også købt på tilbud. De har ikke fået dem på i skole i dag, vi venter lige lidt til det bliver lidt koldere.

Nåh men nu vil jeg stå op af sengen det er mig som står for morgenmaden i dag. Det er jo også kun fair når Thomas har fulgt pigerne i skole og lavet morgenkaffen til os. Det bliver skyr med frugter. 🙂

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Halloween festen 2018..