Lidt nyt til hjemmet..Og et spørgsmål til jer..

Familie hygge lørdag og søde fans..

Kære søde læsere,

Så er vi på vej hjem efter nogle dejlige timer på rostorv med vores to døtre på seks og otte år.

Lørdag morgen startede så skønt, med at min mand Thomas kaldte på os, og der var morgenmad. Der var skyr med frugter, blødkogt æg og brød til. Kaffe og EASIS produkter uden sukker i. Virkelig en god start på morgenen, omgivet af min familie, så kunne morgenen ikke starte bedre.

Vi havde lovet vores døtre at vi skulle på Ros Torv i Roskilde i dag, da de begge har lommepenge som de ikke kunne vente med at bruge. Så det blev til en hygge dag på Ros Torv i dag.

Der var mange mennesker på Ros Torv og vi mødte en del søde fans, som ser vores videoer på vores YouTube SanneVilleFamily, som fik billede med os, det er så sødt.

Jeg håbede bare ikke vores døtre ville være al for længe om at beslutte sig hvad de skulle bruge deres lommepenge til, men det gik overraskende hurtigt. I butikken “Glitter” fandt Amalie nogle sølv øreringe, og Sofia fandt en jule halskæde som forstillede et snefnug. Jeg må indrømme der er mange fine ting i “Glitter”, der kommer vi snart igen.

Vi shoppede også i “Føtex” på Ros Torv, det er så dejligt når alle ens yndlings butikker er samlet i et center, det er så nemt og Ros Torv er så hyggeligt.

Vi købte en trimmer til Thomas, så nu må jeg prøve at trimme hans hår, det bliver spændende, det bliver nok først i morgen jeg får gjort det på ham. Han er en modig mand.:-)

Vi var også i Matas og i fætter BR. Amalie fik købt en Barbie dukke med køkken og en lille pige Barbie dukke. Sofia fik købt to LOL surprise. Så det var hurtigt de fik brugt deres lommepenge.

Men det var nu meget rart, for med alle de mennesker en lørdag på Ros Torv, trængte vi til at komme op på den mexicanske restaurant og få lidt ro og god mad. Den ligger på 1 salen af rostorv.

Vi bestilte buffet, pigerne fik nachos, og vi tog alle fire cola zero til. Det smagte godt, og vi var meget tilfredse med maden.

Nu er det eftermiddag og vi er hjemme igen. Nu vil jeg gå en tur med vores hund Milla, mens solen stadig skinner, for det bliver tidligt mørkt.

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Lidt nyt til hjemmet..Og et spørgsmål til jer..