Familie hygge lørdag og søde fans..

Nye Vipper, få tid hos vores datter..

Kære søde læsere,

Så blev vores skønne datter Simone uddannet vippe tekniker, noget hun længe har drømt om. Vi er så stolte af hende. Jeg er stor fortaler for at man skal følge sine drømme, og lave det man elsker at lave.

For hvis man laver det man elsker at lave, og har en passion for det, så får man helt sikkert succes med det. Netop fordi man brænder for det.

Jeg ved Simone har planer om meget mere, så på et tidspunkt kan man både få lavet Vipper og Negle hos hende. Negle tekniker uddannelsen har hun hvertfald også planer om at tage. 🙂

Jeg har fået lavet Vipper hos hende i dag. Så fine lange Vipper, så ikke at jeg skal stå med mascara hver morgen. Jeg er super glad for dem, og tre uger efter skal man komme igen til en genopfyldning.

Man kan skrive til vores datter Simone og få adressen til det sted hun arbejder, hvis man ønsker at få lavet vipper. Jeg er er ihvertfald “So Happy” for mine. Oveni  var det en super god oplevelse. Simone er meget professionel og meget ihærdig med sit arbejde, og altid sød og imødekommende.

Her kommer hendes mail hvis man ønsker en tid hos hende Simonefspedersen@gmail.com

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Familie hygge lørdag og søde fans..