Nye Vipper, få tid hos vores datter..

Jule nyt..Gæt hvad der er i gaven..

Kære søde læsere,

Så kom der lidt nyt julepynt som jeg har købt til hjemmet. Vi er ikke begyndt at pynte op endnu, men det er rart at have det hjemme, når jeg en dag pludselig får lyst til at pynte hele huset op, og det varer ikke længe. 🙂

Den lille gave som i skal gætte er en gave til Thomas, i slutningen af blog indlægget vil jeg skrive hvad der i pakken. 🙂

Men det andet fine jule pynt jeg har købt er to store julestrømper i blødt VELOUR, som kan hænge på bio pejsen i hele december. Mon ikke julemanden kigger forbi og putter gaver i strømperne, til de søde børn. 🙂

Jeg har også købt fire små julestrømper som jeg også skal pynte med, men dem har jeg købt i dag i Arnold Busk boghandel, på Ros Torv i Roskilde.

Den fine sølv stjerne er til et stort hvidt kunstigt juletræ, som jeg har købt til Sofias værelse. Det er kommet, men vi har ikke pakket det ud endnu, men det er meningen at stjernen skal sidde på toppen af det træ. Det er pigerne meget glade for at de får deres eget juletræ på værelset.

Hvad der er i den lille gave røber jeg nu, og det er en julekugle hvor der står “Verdens bedste far” Den fik Thomas her til aften af vores døtre Amalie og Sofia, som han kan hænge på juletræet.

Det er et citat som passer på Thomas, for med seks døtre, kræver det virkelig sin mand, at være omgivet af så mange hunkøn hele tiden.

Lige for tiden, har jeg måtte tage en del ud til noget familie og hjælpe til der pga. Sygdom, alt imens Thomas sørger for det hele kører på hjemmefronten med vores to døtre på seks og otte år. Da mit fokus og overskud går til andre familie medlemmer lige nu. Er det dejligt at jeg oveni i det, ikke skal bekymre mig om alt glider på hjemmefronten, for det gør det.

Så Thomas fortjener helt klart den julekugle fra sine to døtre, han følger dem i skole om morgenen, sidder med til morgensang, og henter dem igen på sfo om eftermiddagen. Og lader mig hjælpe de personer i vores familie, som lige nu har brug for min støtte og omsorg.

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre mand og far til mine børn. Jeg takker universet hver dag for at jeg har så meget kærlighed i mit liv. Husk det du giver ud, kommer tilbage igen dobbelt op 🙂

God aften,

Knus Sanne

 

 

 

 

 

 

dav

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nye Vipper, få tid hos vores datter..