I love it..

Fredag med…

Kære søde læsere,

Så blev det fredag, min yndlings dag på hele ugen. Dagen er bare fløjet afsted i dag. Vi fik mine svigerforældre til formiddags kaffe, det var super hyggeligt. De havde julekalendere med til os alle, så sødt.

Jeg nåede også at hente Sofia i sfoen, så hun kunne nå hjem og hilse på farfar og farmor. Amalie var hjemme i forvejen, da hun havde været sløj i går aftens. Sofia var glad for at hun nåede at kramme sine bedsteforældre, og få sin julekalender, inden de kørte hjem, og der var det allerede ved at blive mørkt.

Senere kørte Sofia og jeg i Netto, det var mørkt og vådt, og der var mange mennesker i Netto, sådan en fredag kl. 17. Men vi tog en indkøbsvogn, og fik handlet godt ind til weekenden, og så hurtigt hjem igen.

Sofia havde valgt en pizza snegl til hende og Amalie, så det blev til nemt aftensmad. Thomas og jeg lavede ostebord, med ristet brød, det er så lækkert og med rødvin til. Det blev også til en enkelt rejemad.

Nu må jeg hellere stoppe med at skrive mere, for nu er der “Vild med dans” i tv, og det elsker vi at se om fredagen. Jeg håber faktisk at Molly og Mads vinder, de er så gode. 🙂

God fredag aften,

Knus

Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

 • Altid hyggeligt med lidt familietid.. Sr ud som om pigerne hygger sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak, det gør de 😊God aften ✨✨❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I love it..