Se vores nyfødte barnebarn..

Navnet på vores nyfødte barnebarn..

Kære søde læsere,

Jeg er stået tidligt op her til morgen for at nyde roen, resten af huset sover endnu. Men vores to små hunde har jeg luftet og taget med ind i stuen, og lige nu går den vilde jagt i stuen, som katten efter musen, håber snart de gear lidt ned.

Vores datter Michelle som fødte en dejlig dreng i går, hun fik fem timers nattesøvn i nat, så det var godt ovenpå en hård fødsel. Der var en sygeplejerske som tog baby, så Michelle kunne få lidt søvn og kom ind med ham 5 timer senere, da han var sulten og skulle ammes. Søvn er så vigtigt, det er bare med at få det, når det er muligt.

De stolte forældre har endelig fundet ud af hvad vores lille barnebarn skal hedde, og han skal hedde Avenill 🙂

Jeg syntes det er et specielt og smukt navn, det er et fransk navn, kan jeg forstå på forældrene. Jeg har aldrig hørt det før.

Nu vil jeg drikke min morgenkaffe, om lidt når hele huset er oppe, skal vi optage en video sammen med vores to døtre, med et sponsoreret spil, og den video udkommer snart.

Jeg har en del nyt og spændende til jer i næste uge, især fordi det er Black Friday.:-)

I eftermiddag skal vi til fødselsdag hos vores datter Simone, så der er nok at se til for tiden, men på den gode måde:-)

God dag,

Knus Sanne

 

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

4 kommentarer

  • Jeg er mega fan af dig og din familie ♥️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Nååå hvor han sød, jeg er så. Stolt af Michelle, fordi hun klarede fødselen hurtig når det er første fødsel. Elsker jer❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Se vores nyfødte barnebarn..