Reklame for Games4u - Vampyrjagten

Alene tid med ham her..

Kære søde læsere,

Jeg beklager at jeg ikke har fået skrevet blog i nogle dage. Men jeg har været træt og har haft travlt med andre ting, men nu er jeg tilbage igen, og vil bestræbe mig på at skrive lidt oftere igen. 🙂

Jeg glæder mig til i morgen, for der skal vores to døtre sove hos deres storesøster Simone, og det giver Thomas og jeg tid til lidt romantik, for det har der ikke været så meget tid til på det sidste, vi har begge haft travlt med vores arbejde, og det savner vi begge.

Det var meningen at jeg ville have fundet et slots ophold med en overnatning, men jeg syntes ikke rigtig jeg kunne finde noget. Så istedet hygger vi i morgen ved at vi tager ud og spiser et sted, på en hyggelig restaurant, og så tager vi muligvis i biffen, hvis der altså går noget godt.

Hvis ikke der går noget, vi gider at se i biffen, så hygger vi herhjemme med levende lys, ild i pejsen og en flaske rødvin og evt. En hyggelig julefilm. 🙂

I dag skal vi også ud og hygge sammen, vi skal ud og have købt de sidste advents gaver til vores børn og barnebarn. Der er nok at se til i denne tid. Men jeg elsker det, det er min ynglings tid på hele året.

Men jeg glæder mig nu til at have en weekend alene med Thomas, selvom mange kunne tænke, jamen de går sammen hver dag derhjemme, og arbejder hjemmefra begge to, de må da have en masse tid sammen.

Det har vi også, men når man arbejder hjemmefra begge to, og selv styrer hvor meget man vil arbejde, kan man i perioder påtage sig for meget, så man arbejder langt mere end de fleste.

Det er en balance gang, som både Thomas og jeg er opmærksom på, for vores familie er det vigtigste, og at der også skal være tid til at pleje hinanden og romantikken.

Det var nok for nu, nu vil vi spise morgenmad. Thomas har lige fulgt vores døtre i skole, de skulle have klippe klistre dag i dag og pynte julepynt op på skolen, så det er virkelig en hyggelig måned som starter nu.

Vi laver også julekalender hver dag i hele december på vores Youtube “SanneVilleFamily”, så følg endelig med, det starter jo allerede i morgen. 🙂

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

 • Lyder rigtig hyggeligt, så må i havde en super dag samme.

  Ja det er den første december i morgen, jeg glæder mig til DRs nye julekalender og TV2s kommer efter, den er god…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak Rasmus❤️ Du må også huske at se vores julekalender på vores Youtube sannevillefamily😊 🎅🕯️✨❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Reklame for Games4u - Vampyrjagten