Alene tid med ham her..

Når man giver gaver ud før tid, skal der købes nye..

Kære søde læsere,

Glædelig 1 december.

I går var Thomas og jeg på juleshopping på Ros Torv i Roskilde, vi skulle ud og købe de sidste advents gaver til vores døtre og barnebarn.

Vi startede med at spise frokost på Joe & and the Juice, jeg skulle have haft en tun sandwich, men jeg endte med en, kun med Avokado, ost og tomat, men pyt med det, den smagte godt alligevel. Så ville jeg heller ikke gå rundt med den tun smag i munden de næste par timer, det er meget godt.

Thomas har aldrig været på en Joe & and the Juice før, så det var på tide, han kom med derind og fik smagt deres lækre mad og power shake, det er også nemt at gå rundt med, hvis man har travlt.

Jeg fik købt en the julekalender til mig selv i Matas, jeg er rigtig god til at forkæle mig selv og give mig selv gaver, det griner Thomas en del af, da han efterhånden kender posten, som kommer med pakker hjemme hos os, temmelig godt. 🙂

Vi var også i føtex og fætter BR og vi fik styr på de sidste advents gaver, så er det bare om jeg kan lade være at give dem til vores døtre før tid, så vi skal ud og købe nogle nye, for det er sket flere gange i år og de andre år, jeg elsker at give gaver.

Vi sluttede vores shoppe tur af på en hyggelig café på Ros Torv, hvor vi fik de lækreste kager og café latte. I baggrunden kunne jeg se den fine juleudstilling og julemusikken kunne man svagt høre, total jule hygge, lige noget for os.

Til aften lavede Thomas lækre bøffer med pomfritter og bearnaisesauce til os og vi tog rødvin til. Pigerne var helt opslugte af at se Disney sjov, en helt perfekt og dejlig dag. 🙂

Nu skal vi til at spise morgenmad, så jeg slutter af, men husk at følg med på vores julekalender som kommer hver i dag i december på vores YouTube SanneVilleFamily. 🙂

Vi har romantisk weekend fra kl. 14, der skal pigerne på overnatning hos deres storesøster Simone, så må vi se hvad vi finder på.

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Alene tid med ham her..