Jeg nyder det fuldt ud..

En overraskelse på vores 9 års bryllups dag..

Kære søde læsere,

Klokken er snart 22, jeg valgte at tage en pause og sætte mig lidt ned foran vores fine jule pyntet pejs i stuen, efter at have tømt opvasker og smurt madpakker til pigerne til i morgen.

Jeg sidder lige og tænker 10 år tilbage i tiden, for på onsdag d. 5/12 er det præcis 10 år siden, jeg mødte min mand Thomas for første gang. Han var læge på Roskilde sygehus og reddede min datter Nadias liv, hun var blevet indlagt, og var ved at ryge på intensiv afdel. Jeg var den enlige mor til fire teenagere, som nærmest havde opgivet at finde prinsen på den hvide hest.

Men pludselig stod han der, den smukkeste læge jeg nogensinde havde set. Et år senere blev vi gift d. 5/12 på års dagen fra vi mødtes FØRSTE GANG. Vores kærligheds historie er et rigtig jule eventyr. Thomas skrev også et eventyr til mig som han læste højt til vores bryllup, det hedder “SanneVilleFamily” , og derfor hedder vores Youtube Kanal “SanneVilleFamily”.

Nu sidder jeg og tænker på hvad jeg skal finde på at overraske Thomas med på onsdag på vores 9 års bryllups dag, jeg tænker lidt på at overraske ham med at tage en tur i TIVOLI i Kbh, der er så smukt i  denne juletid. Kan i komme på andre ideer, så skriv gerne i kommentar for jeg har ikke besluttet mig endnu, hvad jeg skal finde på. 🙂

Men jeg har fået købt gaver til ham og jeg ved også at han har købt til mig. Så jeg glæder mig helt vildt til på onsdag, det er en stor dag og en dag som betyder meget for os.

God aften, jeg har sat et billede på som blev taget af Thomas og mig for et par måneder siden, da vi stod sammen på Tower Bridge i London, er vild med det billede.

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

 • Emil

  hej Sanne jeg har en ide til hvad dig og Thomas på jeres måndes dag jeg forslår i kan tage Marienlyst samen med pigerne PS jeg elsker jers videoer Hils Amalie Sofia og Thomas hilsen Emil Spliid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Ja god ide, men nu blev det Tivoli😊🎡🎠. Men vi skal snart til Marielyst igen, knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg nyder det fuldt ud..