Vi laver vores eget Julekagehus..

Januar rejsen går til..

Kære søde læsere,

Jeg elsker december som i ved, og jeg ser julefilm og juleudsendelser næsten hele tiden. Udover vi selv laver julekalender og advents kalender på vores Youtube “SanneVilleFamily”.

Selvom man elsker julen og er i nuet, er det nu også rart at tænke lidt frem på den kolde kedelige januar måned, som venter forude. Den længste måned på året, hvis du spørger mig.

Derfor rejser vi i slutningen af januar til London, ja det blev til London igen. 🙂

Vi ville have valgt en uge sydpå til enten Gran Canaria eller Tenerife. Hvor vi kunne få sol og varme, nu det er koldt januar vejr herhjemme i DK.

Men noget som jeg ikke kan skrive endnu på min blog, har gjort at det blev London igen. Vi var også i London for nogle måneder siden, det var første gang jeg var der, og jeg var vild med London.

Det er Thomas også. Men det er pga. af noget helt specielt, at vi vælger en ferie i januar og bo i hus i Notting Hill.

Men når jeg kan skrive omkring det, så skriver jeg gerne hvorfor vi lige valgte London, som feriested i januar, hvor vejret er stort set det samme som i DK.

Nu vil jeg gå en tur med hundene, der ryger lidt for mange klejner og konfekt ned i maven for tiden. Så jeg lavede skyr til morgenmad, og nu vil jeg gå en lang tur, det hjælper nok lidt på det. 🙂

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

 • Hollie

  Hej allesammen

  Jeg skriver til jer på min datter hollie’ s vegne .. hun ser jer hverdag på youtube .. og hun er helt vild med jer 🙂 .. vi bor selv på Falster og kommer selv hele tiden, de steder i besøger når i er hernede på ferie 🙂 de snakker hun meget om –

  Hollie er 4 år og vil SÅ GERNE møde Amalie og Sofia .. hun forstår ikke hun ikke kan snakke mer jer rigtigt – hele

  Mvh hollie og hollies mor 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi laver vores eget Julekagehus..