Nytårsaften med smadret mobil..

Jeg tager en stor beslutning i det nye år..

Kære søde læsere

Solen skinner og jeg sidder her i stuen i sommerhuset i Marielyst, med min kop kaffe og ser ud af vinduet, i håbet om at se et dådyr. Der er ikke noget sødere end en bambi.

Vi kommer til Marielyst, tre til fire gange om året og stort set hver gang har vi set harer og en bambi, men i år har vi kun set en harer. Jeg kan fortælle jer de har kæmpe harer hernede, jeg synes nærmest det er små kinguru unger som hopper rundt. 🙂

Jeg har taget en stor beslutning i år og det er at jeg godt vil tabe mig mindst 10 kg. Jeg ved godt at jeg har snakket om det før, men denne gang mener jeg det. Jeg vil tabe 10 kg indenfor de næste tre måneder det er mit mål.

Jeg ønsker ikke at faste eller gå på kur. Jeg ønsker at ændre min livsstil og spise sundt i hverdagene og indimellem i weekenden er det ok med et lille stykke kage, der skal bare være balance i det.

I det nye år er jeg blevet spurgt om jeg vil være ambassadør for trænings centret LOOP, det har jeg sagt ja til, og det kræver også jeg selv kommer i trænings centret og viser billeder derfra og er et godt forbillede for andre, med en sund og god livsstil.

Jeg er spændt på det med trænings center for det har jeg ikke rigtig gjort så meget før. Men det jeg ønsker at gøre dagligt er at dyrke yoga, jeg har set en del videoer på YouTube, og det har jeg tænkt mig at gøre hver morgen, når vi kommer hjem fra sommerhus.

Det var lige lidt fra mig, vi er på vej ud af døren vi skal ind til byen i dag og shoppe og have en god frokost på en restaurant, for det er sidste dag i sommerhuset og i morgen kører vi hjem, den uge er fløjet afsted.

God dag,

Knus Sanne<3

Klik her for at følge min blog 🙂

4 kommentarer

 • Hollies mor

  Hej Sanne …

  Er der mulighed for min datter hollie kan nå at sige Hej til jer imorgen inden i køre? .. du kan kontakte mig på på mail hvis i har lyst 🙏🏼🙏🏼

  Hilsen hollie og hendes mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Vi skal tidligt herfra så det kan desværre ikke lade sig gøre ❤️Men hils Hollie mange gange fra os ❤️Kæmpe kram herfra os❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Dybsø

  Hej Sanne.
  I dag på jeres tur til Falster havde du en mega flot rød læbestift på. Hvad er det for en? Jeg synes nemlig altid at dem jeg køber går meget hurtigt væk 😥. Lige pt bruger jeg en fra Nilens Jord. Flot og dyr men bare øv den går så hurtigt væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak, der er flere som har spurgt ind til min læbestift, men det er en gammel en fra matas og låget mangler så jeg ved ikke hvilket mærke det er. Men grunden til at min læbestift holder længe er nok fordi jeg bruger en brun læbestreg først og bagefter tager læbestift på 😊
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nytårsaften med smadret mobil..