Jeg tager en stor beslutning i det nye år..

Vores datter flytter til London..

Kære søde læsere,

Jeg ligger her i sengen, klokken er 23 og i morgen kører vi hjem til vores hus i Osted. Det har været en lang skøn juleferie med vores døtre, men nu bliver det også dejligt med hverdag igen, og de faste rutiner.

Vi har haft en skøn uge i sommerhuset i Marielyst, og en skøn dag med shopping i Nykøbing Falster by. Til aften hyggede vi med Disney sjov, fredags slik og “X Factor” . Jeg spiste ikke noget slik, jeg holder den sunde livsstil.:-)

Det var sjovt at se “X Factor” igen, det er et af vores yndlings tv programmer, især i denne her kedelige mørke januar måned, er det rart at have en tv udsendelse, man kan se frem til. 🙂

Jeg skrev i et tidligere blog indlæg, at vi skulle til London i det nye år og det var pga. Af noget helt specielt, som jeg tidligere ikke kunne røbe før de sidste ting var faldet på plads, og det er de nu, så NU kan jeg røbe det.

Vores ældste datter Stine på 27 år, flytter til London om få dage. Det er en kæmpe stor beslutning for hende. Stine starter på et skuespiller kursus i London, da det er hendes drøm på længere sigt at blive skuespiller.

Jeg er en stor fortaler for at man skal følge sit hjerte og sine drømme. Så vi har støttet hende 100 procent i hendes beslutning. Og bliver hun træt af at bo i London eller får hjemve er det ikke værre end at hun kan komme hjem igen.

Det er så vildt billigt for en fly billet til London den er billigere end en tog billet til Jylland, og det er måske endda også hurtigere at komme til London med fly, end med et tog til Jylland.

Så jeg føler egentligt ikke at vores Stine pige er langt væk fra os. I dag kan man facetime og så meget andet. Men det er derfor vi vælger at rejse til London snart og ikke sydpå til Gran Canaria, vi vil hellere besøge vores datter. Og jeg må indrømme jeg er selv ret vild med London.

Sov godt<3

P. S Det er vores datter Stine i midten af billedet.

Knus Sanne <3

 

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

  • Brian Pedersen

    Jeg vil savne den smukke Stine elsker hende gode humør

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg tager en stor beslutning i det nye år..