Vores datter flytter til London..

Ingen nye nytårskjoler til vores døtre Nytårsaften..

Kære søde læsere,

I dag var vi på posthuset og hente den pakke jeg havde bestilt fra Ellos. Jeg havde ikke taget højde for at den kunne være længe undervejs i julen, ihvertfald nåede den ikke frem, inden vi tog i sommerhuset for at holde ferie en uge, og holde nytår der. Jeg syntes ellers at jeg havde bestilt varerne i god tid.

Så de fine nytårs kjoler til vores to døtre på seks og otte år, fik vi først pakket ud i dag. Så fine grå kjoler med flæse og glimmer på, og i en god kvalitet.

En skam de ikke nåede at få dem på til nytårsaften som var hensigten, men også lidt min egen skyld, for hvis man giver lidt ekstra penge, kan man modtage varer fra dag til dag. Så til en anden gang kan det ikke betale sig at spare på det område, hvis tøjet skal bruges til en speciel dag i nærmeste fremtid.

Men pyt, jeg tog nogle ekstra kjoler med i sommerhus til pigerne, da vi opdagede at kassen fra Ellos ikke var kommet endnu. Så pigerne havde en fin grøn Disney Ariel kjole på istedet for nytårsaften.

Jeg har også købt kjolerne i str. 8 og 10 år så de kan bruge dem til næste nytårsaften, eller til andre festlige begivenheder, det er ikke kun en nytårs kjole.

Jeg havde også bestilt andre lækre ting fra Ellos, jeg er vild med Ellos og vi bestiller hver måned derfra online, enten bolig tilbehør, eller tøj til os alle.

Jeg havde også bestilt de lækreste dobbelt lager til en dobbeltseng, for Thomas og jeg sover sammen, og det samme gør vores to døtre. Jeg troede at vi kunne nå at få de nye dobbelt lagner med i sommerhuset, det var en af grundene til at jeg bestilte dem, og på den anden side kan man ikke få nok af lagner, sjovt nok så synes jeg altid vi mangler lagner i vores hus.

Det blev også til en glimmer læbestift til mig, jeg har prøvet den og den smager af mentol. 🙂

Nye trænings bukser som jeg også får brug for, nu jeg skal til at dyrke yoga, og i træningscenter. Det går godt med at undgå sukker, jeg har holdt den sunde livsstil hele det her nye år. Jeg ved godt det kun er d. 5 januar i dag, og det kun er fem dage inden i det nye år, men jeg er stolt. 🙂

Det blev også til sødt nyt nattøj til vores døtre, jeg elsker når de er ens og jeg elsker udsalg. Der er mange søde sæt nattøj at vælge imellem til børn hos Ellos. Det sidste nye nattøj vi købte hos Ellos har mange spurgt til, nok fordi teksten er så sød, så der er link her.

Jeg har lavet links i teksten til det tøj jeg har købt på udsalg hos Ellos, hvis det skulle være inspirerende for jer<3

Her er også et link til vores døtres kjoler de havde på juleaften, for hold da op de var yndige.

God aften,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vores datter flytter til London..