Reklame for Chiquelle, med RABATKODE til jer..

Nyt og vinter smart..

Kære søde læsere,

Det går rigtig godt med den sunde livsstil som vi startede på her i det nye år. Jeg savner ikke sukker, jeg nyder istedet frugt, som er en erstatning for sukker.

Vi ejer desværre ikke en vægt, så jeg kan desværre ikke veje mig. Men jeg har købt en online som snart kommer. Jeg er så spændt på om jeg har smidt nogle kilo. Jeg føler ihvetfald at jeg har smidt nogle kilo. Jeg plejer at veje 79 kg, så vi får se, jeg skriver et blog indlæg om det, når jeg får vejet mig.

Det går også fint med motion hver dag. I dag har jeg ikke været udenfor for at dyrke motion, jeg synes det er for koldt. Men til gengæld dyrker jeg yoga om lidt foran tv’et.:-)

På fredag starter Thomas og jeg i Loop trænings center og det bliver spændende, om det er noget vi har lyst til at dyrke i fremtiden. Min mand Thomas har ikke prøvet det før.

I dag modtog jeg min kasse fra Ellos, nogle lækre vamset vinter støvler/boots som jeg har købt på udsalg. Og en sød blå bluse. Jeg har linket til de lækre boots, hvis nogen af jer skulle være interesseret.

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Reklame for Chiquelle, med RABATKODE til jer..