Nyt og vinter smart..

Nyt hår, før og efter..

Kære søde læsere,

Sikke en morgen…

Jeg blev vækket i nat, da Amalie havde mareridt, det plejer hun ellers aldrig at have, ihvertfald ikke, hvor hun kommer ind og vækker os. Så Amalie fik lov at sove videre inde hos os i vores dobbeltseng og jeg kunne simpelthen ikke falde i søvn igen.

Så jeg var lidt gnaven til morgen, og det hjalp bestemt ikke på det da jeg skulle være til frisør i Roskilde kl. 11. Da jeg står ude ved bilen med bilnøglen og prøver at dreje nøglen, for at køre til Roskilde, vil bildøren ikke åbne ..

Jeg ender med at tage en taxa, jeg ville ikke aflyse min frisør tid 30 min. før jeg skulle være der, og mit hår trænger også til at blive ordnet. Det kostede så 280 kr for en køretur i taxa fra Osted til Ros Torv i Roskilde, og jeg skal jo også hjem igen..

Da jeg kommer ind til frisøren er hun forsinket og jeg går lidt rundt i centret og trækker tiden lidt ud. Thomas ringer og fortæller at han har ringet efter en mekaniker, som kom hjem til os,, men at han sagtens kunne åbne vores bildør uden problemer, han mente bare at det har været frosten…

På en måde var jeg lettet over at det bare var frosten og ikke bil batteriet som Thomas og jeg troede i første omgang. Men samtidig også øv, at jeg endte med at måtte tage en taxa. Men pyt, det er med at trykke på pyt knappen indimellen, især når man har sovet dårligt om natten.

Det gode er at mit hår er blevet flot farvet, jeg har også fået rettet bryn og fået farvet bryn. Thomas er mødt op på Ros Torv, så nu går vi på restaurant Larustica og så spiser frokost sammen og kører hjem sammen bagefter, i vores egen Bil. 🙂

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nyt og vinter smart..