Nyt hår, før og efter..

Reklame for Loop fitness, jeg er rystet over min metaboliske alder..

Kære søde læsere,

Så fik vi taget os sammen til at komme i fitness center. Det var som sagt første gang for min mand, jeg har prøvet det før for ca. 20 år siden.

Jeg må indrømme i starten skulle jeg bare have det overstået og så måtte vi se om det var noget vi gad igen. Jeg er ikke fan af at svede, og skal man smide nogle kilo, så kræver det ligesom lidt sved på panden.

Det hjalp meget på motivationen at se så mange ældre i trænings centeret, nok fordi jeg ikke selv er i god form. Grunden til at det næsten kun var ældre mennesker, er nok fordi vi kom om formiddagen på en hverdag, hvor de fleste i vores alder er på arbejde.

Der var sat omkring 20 maskiner op i en ring, det er derfor det hedder “Loop”, gætter jeg på. Og så har man ca. 45 SEK. ved hver maskine, og så lyder der en bib lyd, og så er det tid til at skifte maskine.

Det tager ca. 22 min. at prøve alle maskinerne. To gange rundt, burde være rigeligt, og har man lyst til mere, har man ikke gjort det godt nok..

Men først skulle vi opvarme på nogle motions cykler. Jeg følte Thomas var i bedre form end jeg var. Men han har også sin grund form i orden, ved at han løber hver forår til efterår.

Vi fik en rigtig god prøve træning med den sødeste træner. Så næste gang vi kommer er vi ikke i tvivl om hvordan vi anvender maskinerne. Det som er farvet med gult på maskinerne, er det man skal regulere ved, så det passer til ens eget højde osv.

Jeg gav den lidt for meget gas ved ro maskinen, så meget at jeg fik kvalme og følte pludselig at jeg skulle kaste op. Men det hjalp at drikke lidt vand. Pludselig fik Thomas det på samme måde, det hjalp også ham med vand og en lille pause. Måske var det fordi vi havde spist skyr hjemmefra.

Efter træningen blev vi vejet og vi fik vores metaboliske alder at vide. Jeg må sige at jeg er rystet. Jeg troede jeg vejede 79 kg, ihvertfald på vores gamle vægt derhjemme, som vi har brugt, men nu har smidt ud, da den ikke var helt stabil.

Men jeg havde tænkt at jeg nok havde tabt mig, da jeg har ændret livsstil i det her år, og ikke har rørt sukker, men nærmest levede som en kanin af salat.

Vores søde træner vejede mig og min mand efter træningen og lavede en udregning så vi kunne se hvordan det stod til.

Man plejer at veje folk før træningen og hvor man ikke har spist morgenmad hjemmefra, sagde hun, så vi skulle vide at det hun kom med, var cirka mål.

Jeg vejede 83,5 kg. Og min metaboliske var 61 år. 61 år… Jeg er rystet. For det første synes jeg jo ikke selv at jeg ser tyk ud, jeg ved godt at jeg har lidt på sidebenene, men hvem har ikke det.

Men her vågnede min mand og jeg op, det er ikke nok at omlægge sin kost. Det er lige så vigtigt at holde sin fysik i gang med træning. Så efter denne her rystende besked, vil vi træne to gange om ugen.

Jeg vil løbende lave blog indlæg hvor i kan følge med i min vægt og min metabolisme alder, for det var noget af en opvågning. Vi har lavet en video i kan se her

God dag,

Knus Sanne

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nyt hår, før og efter..