Jeg blev dårlig...

Så blev jeg ramt..

Kære søde læsere,

Sofia har været små sløj de sidste par dage med forkølelse og ondt i halsen, men det har dog ikke været så slemt at hun måtte blive hjemme fra skole.

Jeg er blevet smittet. Jeg kunne godt mærke de sidste par dage at der var noget på vej, men først sent i går aftes kunne jeg mærke at jeg var blevet smittet med forkølelse, ondt i halsen og bihulerne.

Det er jo heldigvis ikke noget alvorligt. Men det ender som regel med at når jeg bliver forkølet at jeg får bihulebetændelse, men vi ser lige tiden an til i morgen, og ellers må vi på apoteket og købe penicillin.

Jeg vågnede kl. 5 i morges, jeg havde drømt at jeg var røget ned i et stort hul og jeg kunne ikke trække vejret, så jeg vågnede brat og satte mig op i sengen, i virkeligheden havde jeg svært ved at trække vejret med forkølelsen, og jeg var helt tør i halsen.

Det lykkedes mig dog at tage tre ipren og falde i søvn igen, ved syv tiden i morges. Jeg vågnede igen ved elleve tiden her til formiddag, hvor det var tid til ipren igen og en kop the.

Jeg havde ellers drømt, at når jeg  vågnede, ville jeg vågne op til næsespray, Panodiler, blade, is, kage, cola zero og forårsbebudere nu jeg var syg. 🙂

For det plejer min mand Thomas at gøre. Men han havde haft travlt hele morgenen med at følge vores døtre i skole og skrive på sine læge artikler.

Men da jeg fortalte ham hvad jeg havde drømt om, forsvandt han stille ud af døren og kom tilbage med alt hvad jeg drømte om, det er simpelthen Så sødt. 🙂

Jeg elsker når min mand forkæler mig når jeg er syg. Så skønt han arbejder hjemmefra, så vi er sammen også når vi er syge. Det er der kommet en lidt sjov video ud af, som i kan se her 🙂

 

God dag, jeg håber på at jeg frisker op i løbet af dagen, så jeg kan gå en tur med hundene i det flotte solskinsvejr.

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg blev dårlig...