Dagens udfordring..

Vi nåede det…

Kære søde læsere,

Jeg ligger her i min seng og skriver til jer kl. 9 på denne søndag morgen og resten af huset sover endnu. Jeg har lige været henne og smug kigge ud af vinduet for at se hvor meget sne der lå, og meget af det er væk.

Jeg synes det var godt vi nåede at have en dag i sneen i går hvor der var masser af sne, med vores to døtre. For sidste år og forrige år, der husker jeg ikke vi havde noget sne af betydning.

Forrige år fik vores døtre de sødeste Minnie Mouse ski, de har ligget på værelset lige siden og ventet på at det skulle blive sne. Det var nu ikke så meget skiene vi fik prøvet i går, det var mere de nye smarte bobslæder med rat og bremse, dem fik de i julegave, og de var en stor succes i går vi var på kælkebakken. 🙂

Thomas og jeg trak et barn hver på slæden, på vej mod kælkebakken, det var ren idyl. Da vi gik på engen dalende sneen lige så fint ned imens. Jeg er vild med snevejr, ihvertfald så længe jeg ikke skal ud og flyve eller køre bil i det.

Vi var på Kælkebakken i flere timer, det var faktisk vores datter Sofia på seks år som fik ideen med at vi kunne gå ned på kælkebakken som lå i hendes gamle børnehave. Det gjorde vi, og vi var de eneste som var der.

Det var sjovt, man bliver som barn igen med sne, og når man selv har børn. Jeg elsker når voksne kan lege og ikke glemmer barnet i sig, det skal ikke være så kedeligt at være voksen.

Thomas byggede snemand med pigerne og han havde en sjov snebolds kamp med pigerne, jeg vil sige Sofia gik meget amok med at kaste sne på sin far, så han lignede mest af alt en snemand da de var færdige. Der er ingen som skal sige at læger er kedelige, så er det ihvertfald ikke min mand de snakker om. 🙂

Da vi kom hjem hyggede vi og bestilte pizza til aften, jeg tog en med chilli i, det skulle øge forbrændingen. 🙂

I dag søndag skal Sofia til fødselsdag og vi skal lave lidt praktiske ting, men ellers skal vi bare slappe af og nyde vi har Weekend med vores to døtre. Vi så et par video klip i går fra Amalie og Sofia var små. Det er vildt som tiden flyver, om lidt fylder de 7 og 9 år så vi husker at nyde dem fuldt ud. Nyder at de stadig vil være sammen med os og lege med os i sneen, for om 5 år kan det jo godt være de ikke gider det. 🙂

Med fire voksne døtre ved jeg også hvor hurtigt tiden går, jeg synes jo stadig at de er mine små piger, selvom den ældste snart nærmer sig 30 år.

Jeg tror også med to kuld børn har jeg lært at man ikke får den tid igen, hvor de er små og hvor mor og far er det vigtigste i verden for dem, så det er med at nyde det og bruge tid sammen. Amalie og Sofia er rigtig efternølere og bliver elsket og forgudet op til månen og ned igen. 🙂

God søndag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dagens udfordring..