Vi nåede det...

Mere af de her tre ting..

Kære søde læsere,

Jeg har haft en rigtig hygge dag i dag med min datter Nadia. Vi mødtes til brunch på Vivaldi på Rostorv. Det var så lækkert, du mangler ikke noget, når du går derfra, jeg blev ihvertfald mæt. Så mere af det med at hygge ude på en cafe til brunch, det er en hyggelig måde at starte dagen på. 🙂

Vi var også i Føtex og jeg blev noget overrasket over hvor mange produkter de har fra bodylab. Jeg har lige modtaget en kasse til morgen, hvor jeg netop har købt produkter fra bodylab på nettet. For jeg vidste ikke de lige fandtes andre steder, men Føtex havde rigtig mange gode tilbud på det. Især på proteinbar.

Så jeg købte lidt ekstra som flydende karamel og mørkt chokolade til protein pandekager. Der er ikke sukker i deres produkter, så dem må vi købe et lager af og have stående. Så flere af dem. 🙂

Vi gik rundt i flere timer og kiggede på de forskellige forretninger, det var super hyggeligt. Jeg fik også købt fastelavnstøj til pigerne. Det er ikke hvert år de får nyt, men i år synes jeg at det var på tide, de kan ikke passe deres gamle fastelavnstøj længere.

Amalie fandt jeg et havfrue kostume til, hun er jo vild med Disney Ariel, og til Sofia et politi kostume med tilbehør, fordi Sofia i forvejen har håndjern og det synes hun er sjovt. Men hun ville ikke have fastelavnstøjet da jeg glad viste dem hvad jeg havde købt til dem.

Amalie blev super glad, men Sofia kunne ikke overtales til at være politimand til fastelavn, og fair nok. Jeg kan godt lide vores børn har en mening og siger hvad de føler for. Sofia vil være prinsesse, så vi bytter det bare til prinsesse tøj. 🙂

Men fantastisk hyggelig dag. Og her til aften var Thomas på pilot skole, så jeg er alene med pigerne to gange om ugen om aftenen, og det har jeg det fint med. Her til aften spillede vi Ludo, imens vi spiste lækre madder til. Så mere af det. 🙂

God aften, nu er Thomas kommet hjem og vi skal se en film sammen i soveværelset, pigerne sover, de skal jo også tidligt op og i skole i morgen.

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi nåede det...