Reklame for Legoland//Så typisk Sofia..

Reklame for Legoland Billund//På den røde løber..

Kære søde læsere,

Jeg sidder her i stuen søndag morgen og resten af huset sover, jeg har taget et bad, tændt levende lys og sidder nu med kaffen og skriver til jer om den fantastiske dag i går, på den røde løber i Legoland i Billund. Hvor vi var til Verdens premiere på Legofilmen 2, som vi var blevet inviteret til.

Det var en rigtig stor oplevelse for os og vores børn. Vi har ikke været på den røde løber før, så det var stort. Der var pyntet op til den helt store guldmedalje, man skulle bare følge den røde løber rundt i Legoland, til man fandt hvor man skulle være, og den var lang og med balloner allevegne.

Vi mødte en enkelt fan på den røde løber  som fik taget billede med os, det er simpelthen så sødt. De fleste børn ved hvem vi er, men jeg er ikke sikker på deres forældre gør. Jeg har mødt flere små børn på opholdet i Legoland som er stoppet op og bare stirret på os, men ikke sagt noget, men det kan jo også være overvældende for en fire årige som måske ser vores YouTube kanal hver dag, og pludselig står vi der foran hende. 🙂

Til receptionen kunne man spise og drikke som man havde lyst til, det er så god betjening og service. Vi kunne ikke spise noget, så vi nøjes med en cola zero, vi havde næsten lige spist frokost på restaurant Panorama lige inden.

Der var en tale før “Legofilmen 2” startede, og det var direktøren fra Legoland som skulle holde den, inden “verdens premieren på Legofilmen 2” gik i gang.

Jeg vil lige tilføje at vi kom ind i en stor biograf til ca. 400 mennesker, jeg anede ikke en gang at der fandtes en biograf i Legoland. Legoland er så stort, at man ikke drømmer om det, og helt fantastisk eventyrligt, man bliver som barn igen 🙂

Der var popcorn, slik og sodavand til filmen og der stod vagter klar, hvis ens små børn skulle på toilettet under filmen, så var de behjælpelige.

Legofilmen 2 var fantastisk god. Den var sjov, underholdende, flot lavet og så var der levende mennesker i den, det kunne jeg rigtig godt lide. Fantastisk musik var der også i filmen, vi begyndte at sidde og vrikke med i stolen til musikken, du kunne simpelthen ikke lade være.:-)

Vi grinede rigtig meget da en af Lego figurerne var den kendte creme konge “Ole Henriksens” stemme, det var så sjovt.

Som altid ender sådan en sød børnefilm godt, og jeg vil endda sige at den også er for voksne, du bliver godt underholdt.

Jeg kan kun anbefale at man ser den i biografen med sine børn i vinterferien, hvis man har mulighed for det.

Legofilmen 2 får fem stjerner af os. 🙂

God søndag,

Knus Sanne

 

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Reklame for Legoland//Så typisk Sofia..