Den værste flyvetur...

Sådan er natten forløbet i London..

Kære søde læsere,

Jeg sidder her i dobbeltsengen i London og skriver til jer, imens der hvert 5 minut, flyver kæmpe fly over vores tag. Det er imponerende at iagttage, selvom i starten troede vi at vi boede oven over undergrunden, sådan larmede det, men det har vi vænnet os til og vi har sovet fantastisk.:-)

Min mand Thomas som er fly nørd, og han er jo vild med at der letter fly over vores lejlighed konstant. I går fandt han sin ipad frem og fortalte mig hvilket fly som var på vej op over hovedet på os, det kunne han se på sin ipad. Det er vist godt han kom igang med den pilot uddannelse, så han kan få levet sin drøm ud. 🙂

Det var godt med en god lang nattesøvn, jeg sov dårligt flere nætter inden vi skulle flyve til London, for så er jeg SÅ spændt at jeg tænker på det, så meget at jeg ikke kan sove. Men da jeg vågnede her til morgen havde jeg sovet som en sten hele natten, i den skønneste dobbeltseng med den lækreste store dobbelt dyne, sammen med Thomas, som iøvrigt sover endnu. 🙂

Det gik fint med at sove med dobbelt dyne så sådan en køber vi nok når vi kommer hjem til DK. Thomas har været lidt skeptisk over for det, de gange jeg har nævnt det, da han syntes jeg sover meget uroligt om natten, og han har ikke lyst til at det ender med at han ligger uden dyne, fordi jeg tager den hele. 🙂

I dag her i London er det tid til at spise sundere, for i går gik vi helt amok med at skulle smage al det anderledes slik, chips og kage de har herovre.

Vi har opdaget vi kun bor 1,3 km fra London eye, og det synes vi at Amalie og Sofia skal se, og så kan vi gå derhen og få lidt motion og se byen, hvis altså Amalie er frisk nok til det i dag. Jeg har ikke talt med Amalie endnu, om hvordan hun har det her til morgen, men det er planen.

Så finder vi os en sushi restaurant eller en italiensk restaurant så ikke vi lever af burger og pizza hele tiden. Kroppen har det også bedre når man spiser sundt. Man kan godt mærke forskel, jeg kan blive helt dårlig og oppustet i maven, hvis jeg får for meget sukker.

Der er en kæmpe skyline bygning lige ude foran vores lejlighed. Nu skinner solen, solen skinner på alle de glas vinduer på den høje skyline, og skyder solstrålerne tilbage til mig, de rammer mit ansigt her i soveværelset, hvor jeg sidder i sengen og skriver til jer. Det er skønt, det er ren meditation, indtil det næste fly kommer og lejligheden ryster lidt. 🙂

Vejret her i London det er lidt lunere, end hjemme i DK. Vi har 10 grader i dag med sol, så det er med at holde øje med vejret, så man ved hvilke dage man skal tage i shopping center, og hvilke dage man skal bruge på at gå rundt og se noget kulturelt.

Nu vil jeg vække Thomas så vi kan gå ned til vores døtre, og nå at få noget ud af dagen. Vi skal spise sund morgenmad sammen, og ud på nye eventyr. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den værste flyvetur...