Vi har vores helt egen personlige guide her i London...

Notting Hill/shopping/På Jamie Olivers bar i London..

Kære søde læsere,

Endnu en dag på nye eventyr i London. I dag tog vi undergrundstoget til Notting Hill, jeg ville rigtig gerne opleve Notting Hill, især fordi jeg har set filmen og det ser bare så hyggeligt og idyllisk ud i den by med forskellig farvede huse eller hoveddøre.

Det regnede desværre en del i dag, men det er jo bare at klæde sig rigtig på til vejret, så det gjorde vi. Der er marked hver dag i Notting Hill, så i dag var der også marked. Dvs. en masse forretninger med boder ude foran, og flere steder kun med boder med alverdens ting og sager. Jeg købte ikke noget, men Amalie købte et par øreringe.

Efter vi havde gået et stykke tid på de smalle fortove med en masse mennesker i Notting Hill og med en masse boder, fik vi brug for en pause. Så vi fandt en hyggelig café, hvor vi tog cola, cafe Latte og en kage. 🙂

Det var skønt med en pause jeg kunne gode mærke på mine ben og knæ, at vi gik 10 kilometer dagen før. Og i dag hvor det regnede orkede jeg ikke at gå hele vejen tilbage til undergrundstoget, så jeg foreslog vi tog en uber taxa hen til et stort shopping center som Stine havde snakket om og anbefalet vi oplevede.

Den var alle med på så vi tog en uber taxa derhen, det er også meget nemt, hurtigt og billigt med en uber taxa. Vi gav 88 kr for at blive bragt til shopping centeret Westfield. 🙂

Det var det største shopping center jeg nogensinde har set, og Stine anbefalede at vi shoppede i Primark, der er så meget billigt. Thomas, Amalie og Sofia tog en slapper imens i nogle læderstole, mens Stine og jeg shoppede løs. Jeg købte bla. fastelavnstøj til 45 kr i danske penge.

Efter det, gik vi på Jamie Olivers bar som ligger lige ved siden af shopping centret. Der spiste vi burger med pomfritter, desværre var Jamie Oliver der ikke, så man kunne ikke få æren af at hilse på ham, men man kunne nyde hans gode mad, så det gjorde vi. 🙂

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi har vores helt egen personlige guide her i London...