Sådan ser vores lejlighed ud i London..

Vi har vores helt egen personlige guide her i London…

Kære søde læsere,

I går var vi på tur rundt i London for at se på seværdigheder. Vi opdagede at vi boede ret tæt på London eye og det skulle Amalie og Sofia da se, og måske prøve, afhængigt af hvor meget kø der var.

Vejret var med os fra morgenstunden 11 grader og sol, det var helt forårs agtigt. Så vi travede derud af med vores tre døtre. Stine på 27 år som bor herovre, hun var vores guide, så hun gik forrest med Sofia i hånden. Vi andre fulgte glad trop, det er rart at Stine kender det herovre, det gør det helt meget nemmere.

Jeg er vild med deres hyggelige rækkehuse i London, som står som tætte klynger midt i byen, med deres fine hvide karnap vinduer ud mod gaden, der er lidt Harry Potter over det. Stine synes de har for meget affald og skrald stående ude foran deres huse, som ødelægger indtrykket, det må jeg give hende ret i.

Inden vi kom til London eye skulle vi på en lille hyggelig café, som Stine tit besøger, for at drikke café Latte light. Den café var så velbesøgt, at vi ikke kunne få et bord indenfor, men tog et udenfor, men det var fint, det var lunt nok til at sidde ude.

Det var bestemt ikke meningen at jeg skulle have noget kage, efter dagen før vi havde forspist os i al for meget spændende slik og kage. Men Stine lokkede og fortalte om de lækreste kager de havde på caféen, så selvfølgelig skulle vi smage dem, vi er jo på ferie for at hygge. 🙂

Bagefter gik vi til London eye som lå lige ved siden af, jeg troede ikke der ville være lang kø, på en hverdag og når det ikke var ferie. Men jeg tog fejl, der stod en lang kø med en masse skolebørn. Så vi droppede at prøve London eye.

For Thomas, Stine og jeg har prøvet London eye, det er kun Amalie og Sofia på seks og otte år som mangler at få den oplevelse.

Og jeg er sikker på at Sofia ville sige hvis hun kom op i London eye, at hun kede sig, og måske ville begynde at spørge hvornår hun kunne komme ned igen, for London eye drejer så langsomt rundt, at du ikke mærker det. Men udsigten er fantastisk. Men sidste gang brugte vi en time for at skaffe billetter og stå i kø, så det orkede vi ikke.

Men der var heldigvis ingen sure miner fra Amalie og Sofia, de var simpelthen så søde at have med. Istedet gik vi i en legetøjs butik som lå på havne promenaden ved London eye.

Efter det gik vi over broen for at vise pigerne det store ur “Big Ben” som står her i London, og som er det fra Peter Pan filmen. Desværre var uret under renovation, det var det også for fem måneder siden, da Thomas og jeg var her sidst.

Efter et kort kig på “Big Ben” gik vi videre mod Buckingham Palace hvor dronning Elisabeth af England bor, det skulle pigerne da se. Vejen dertil gik igennem en park, som var helt fantastisk smuk.

Der var en sø med et springvand og et lille idyllisk hus lå for enden af søen, rundt omkring var der svaner, gæs, ænder og egern, ja i læste rigtigt, der var små søde grå egern allevegne, som var næsten tamme.

Foråret er lidt tættere på her i London end hjemme i DK. Påskelinjer og vintergækker var at se alle vegne i parken. Vi stoppede op flere gange undervejs for at snakke med de søde egern.:-)

Der var mange mennesker på Buckingham Palace, men det er jo også stort at se det, så flot og prangende med en stor guld krone på hegnet foran slottet. Amalie fandt sin mobil frem og fik taget billeder. 🙂

Efter det tog vi undergrundstoget til Oxford Street, det er nok en af de mest besøgte gader i London, det er der alle de rige mennesker bruger deres penge. Rige mennesker er der mange af i London. Jeg mener at have hørt, at det er den by i Europa, hvor der bor flest rige mennesker.

Vi fik ikke set så meget på Oxford street vi var ved at være trætte allesammen. Så på det tidspunkt gik vi på en italiensk restaurant og spiste pasta og fik de lækreste kager til dessert, det smagte fantastisk. 🙂

Inden vi tog undergrundstoget hjem igen skulle vi i Disney Store som vi havde lovet pigerne. En kæmpe stor forretning så eventyrlig at selv mine øjne flakkede rundt og jeg blev som barn igen. 🙂

Pigerne fik valgt noget legetøj og fik hver den sødeste natkjole med Disney Ariel.

Da vi kom hjem til vores lejlighed igen var det blevet mørkt og aften. Vi opdagede at vi havde gået 10 kilometer den dag. Det er vild Amalie og Sofia kunne gå så langt uden at beklage sig, de er nogen dygtige piger at have med i en stor by.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sådan ser vores lejlighed ud i London..