Vi besøgte Harry Potter studierne i London...

Vi besøgte verdens største M og M’s butik i London..

Kære søde læsere,

I dag er det søndag og vi har sidste dag i London med vores voksne datter Stine. Vi havde snakket om at slappe af i dag og Pakke kuffert og se lidt film.

For de sidste fire dage har vi lavet noget hver dag her i London, vi har ikke rigtig haft tid til at nyde den skønne lejlighed vi bor i. Men til gengæld har det været som et eventyr hver dag i London med kæmpe store uforglemmelige oplevelser. Harry Potter studierne er det største vi har oplevet, og noget vi aldrig vil glemme, det kan anbefales. 🙂

Vi droppede planen med at slappe af i dag, vi ville alligevel have noget spændende ud af vores sidste dag sammen. Stine foreslog at vi skulle tage undergrundstoget til Leichester hvor Verdens største M&M’s butik ligger.

M&M’s butikken var vild imponerende, fire etager med M&M”s alle vegne. Man kunne tage en pose, ligesom når man blander, bland selv slik om fredagen, og så kunne man ellers fylde M&M’s i, i SÅ mange forskellige smage.

Du kunne købe tøj, badetøj, babytøj, service, legetøj og alverdens æsker med M&M’s i. Det var så overvældende. Vi blandede tre poser med forskellige M&M’s, og vores to yngste døtre Amalie og Sofia valgte en M&M’s maskine hver.

Det kan klart anbefales at man oplever verdens største M&M’s butik, hvis man er i nærheden. 🙂

God aften,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi besøgte Harry Potter studierne i London...