Vi besøgte verdens største M og M's butik i London..

Planet Hollywood var for vild…

Kære søde læsere,

Så vågnede jeg op denne tirsdag morgen i min egen seng, jeg skal lige vænne mig til at jeg ikke er i London længere. Men jeg savner allerede vores datter Stine, det var lidt svært at slippe hende i går, hun bor jo derovre. Men det var skønt at besøge hende og få oplevet en masse i London med hende, Thomas og vores to yngste døtre.

I dag går turen til Jyllinge, jeg skal besøge vores datter Nadia og have vores to små hunde Karla & Milla med hjem igen. Nadia har passet dem, imens vi var i London.

Jeg vil gerne skrive og fortælle jer om restaurant “Planet Hollywood” mens den står klar i min erindring. Planet Hollywood er en super cool restaurant i London, det var Stine der foreslog vi tog derhen.

Jeg vil sige den er så cool og det er skuespillerne Arnold Schwarzenegger Bruce Willis og Demi Morre som har støttet den og investeret penge i restauranten, men det vist ikke dem som ejer den, som jeg troede i starten.

Da vi kom derind var der en halv times vente tid, det var endda udenfor normal spisetid. Det var søndag og det var om eftermiddagen. Men vi kunne sidde i louge området og vente imens derinde, så det gjorde vi. Vi købe en øl hver, Stine prøvede en drink som smagte af kokus, Amalie og Sofia fik Cola zero hver. Jeg tror bestemt hvis man skal have en chance for at få et bord fredag og lørdag, skal man bestille bord i god tid. 🙂

Der var musik, lys og store skærme med nyeste film som kørte på stor skærmene. Allerede der, sad man automatisk og vrikkede med til musikken og fik helt lyst til at gå i byen, selvom det er meget sjældent vi gør det, altså mig og Thomas.

Vi fik hurtigt et bord og tog vores øl med os, igen en fantastisk stemning med så meget at se på. Der var rekvisitter fra filmene Die-heard 2, Terminator og fra andre store Hollywood film.

Den var den lækreste steak vi fik, den nærmest smeltede på tungen, så godt smagte den. Stine havde foreslået os at smage, kartoffel med ost og bacon om, så det fik vi også smagt, det er altid sjovt at prøve at smage noget nyt. 🙂

Der var rigtig god service, pigerne fik noget at tegne med, tjeneren kom og spurgte til os flere gange, om alt var ok, og om vi manglede noget. Der lå også en mini plakat med de kendte skuespiller som unge, sjovt nok kunne min mand Thomas, stort set navnene på de fleste kendte skuespillere, jeg syntes ikke alle var lige nemme at genkende.:-)

Planet Hollywood er også meget kendt for deres lækre desserter, jeg så menu kortet over desserter. Wow de så lækre ud. Men der var vi mætte, så vi sprang desserten over.

Men et sted i må opleve hvis i kommer til London, jeg vedlægger billeder og en video, så i rigtig kan se og fornemme stemningen på restaurant Planet Hollywood. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

 

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi besøgte verdens største M og M's butik i London..