Det giver vi Sofia til hendes syv års fødselsdag..

Flytte frustrations tanker…

Kære søde læsere,

Vi har mange bolde i luften for tiden, og det påvirker min nattesøvn. Men hjerne har svært ved at forstå at når det er nat skal den sove og ikke ligge og tænke, jeg tror først jeg sov kl. 3 i nat.

Som i ved har jeg igennem de sidste to år kigget på hus i Roskilde kommune området. Det er en kæmpe stor beslutning især når man har to skole børn, derfor er det bare så vigtigt at vi vælger det rigtige hus/område, da det valg også vil påvirke vores børns liv.

Men så længe man ved at det man gør, er til det bedre for alle i familien, så ser vi kun at det er det rigtige at gøre. Vi bor lige nu i et gammelt stråtækt hus fra 1800 tallet, det er nu charmerende nok, men man går en del på kompromi med livsstilen, med et gammelt hus.

Her har vi boet i fire år. Nu er vores børn så store, snart syv og otte år, at de gerne selv vil prøve at løbe over til lege kammerater og lege, og på et tidspunkt selv cykle i skole. Men det er et problem synes vi, da vi bor midt i et T. Kryds med busser og lastbiler som kommer drønende forbi i svinget dagligt

Så første prioritet med det nye hus er at det skal være børnevenligt, sti systemer til skole, så vi ikke skal bekymre os om trafikken den dag de selv skal til at cykle i skole. En stille villa vej med en masse børn, så de selv kan løbe rundt og lege, som jeg gjorde da jeg var barn. 🙂

For at være ærlig har vi noget i ærmet, vi får svar i weekenden og jeg ønsker og håber virkeligt at det hele går op i en højere enhed, og det fylder bare så meget lige nu, jeg prøver at tænke på al muligt andet, men det er svært.

Jeg skriver når vi når til en konklusion. Lige nu har Thomas tændt ild i bio pejsen og vi hygger lidt indendørs, for vejret er ikke til andet i dag. Jeg ser mine yndlings bolig programmer, mens jeg prøver at lade være med at tænke for meget på flytning.

God dag

Knus Sanne

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det giver vi Sofia til hendes syv års fødselsdag..